LEGO Star Wars BOOST Droid Commander – 75253

 219,90

Uitverkocht

Beschrijving

LEGO 75253 Star Wars BOOST Droid Commander. Kruip in de huid van een LEGO Star Wars BOOST Droid Commander en bouw, programmeer en speel uitdagende missies met coole droids! Download de gratis LEGO Star Wars BOOST app en bouw de sympathieke Astromech Droid R2-D2, een Gonk Droid en een Mouse Droid. Reis af naar Alderaan, de Death Star en vele andere bijzondere bestemmingen in de app en laat je droids meer dan 40 uitdagende missies voor de Rebellen of het machtige Keizerrijk vervullen. Bouw en bevestig raketboosters, een taartenschieter, een katapult en nog veel meer. Programmeer je droid daarna in de app en breng hem tot leven zodat hij het Keizerrijk kan bespioneren, voor gevechten kan trainen en zelfs een bericht aan Prinses Leia kan ontcijferen… En wie weet kom je tijdens je reis door het sterrenstelsel nog wel andere LEGO Star Wars personages tegen. Zorg dat je droids klaarstaan, commandant!


Kinderen leren programmeren en ontwikkelen hun creatieve probleemoplossend vermogen wanneer ze spelen met dit interactieve STEM-speelgoed met 3 bouwbare LEGO Star Wars droids en meer dan 40 interactieve missies.


Dit leuke LEGO Star Wars techspeelgoed voor kinderen heeft 1.177 onderdelen en bestaat uit een kleur- en afstandssensor, een interactieve motor en een verplaatsingshub, waarmee 3 sympathieke LEGO figuren kunnen worden gebouwd: R2-D2, een Gonk Droid en een Mouse Droid.


Let op! met de meegeleverde verplaatsingshub met Bluetooth-bediening kun je slechts één bouwbare robot tegelijk tot leven brengen.


De gebruiksvriendelijke LEGO BOOST app bevat intuïtieve software met een sleep-en-zet-neer coderingsinterface die op duidelijke pictogrammen is gebaseerd. Samen met de meegeleverde speelmat kun je met de app coole en spannende activiteiten uitvoeren! Kijk op LEGO.nl/devicecheck voor een overzicht van alle apparaten welke ondersteund worden voor de LEGO BOOST app.


Tip: De benodigde 6x 1,5V AAA batterijen hebben wij ook in ons assortiment. Deze vind je hieronder bij Anderen bestelden ook.

Extra informatie

Gewicht 1,70000000 kg
Introductiejaar

2019

Aantal losse onderdelen

1177

Aanbevolen leeftijd

8+ jaar

Aantal figuren (poppetjes)

0

Thema

LEGO Boost

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “LEGO Star Wars BOOST Droid Commander – 75253” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens