Playmobil Piratenschip – 70411

 85,90

Uitverkocht

Artikelnummer: 70411A Categorieën: , , ,

Beschrijving

Playmobil 70411 piratenschip. Deze gevaarlijke Playmobil piraten met hun schip met doodskoppen zijn de schrik van de zeven zeeën. Zodra hun vuurrode zeilen met de vervaarlijke doodskop in de verte opdoemen, worden alle zeelui bang. De sluwe piratenkapitein en zijn crew zijn altijd op zoek naar de volgende schat of een volgend schip dat zij kunnen enteren. Met hun zwenkbare kanonnen, pistolen en sabels gaan de zeerovers zonder angst elk gevecht aan. Landrotten en roodrokken wees gewaarschuwd! Deze speelset bestaat uit een piratenschip, 3 Playmobil speelfiguren, een slingeraap, een papegaai en 2 ratten. Het schip kan drijven. Voor flexibele tochten in de kinderkamer is de scheepsromp voorzien van wieltjes, zodat het schip probleemloos over de vloer kan worden verplaatst.


Tip: Met de Playmobil Onderwatermotor (art. 5159) kan je deze boot echt laten varen! Deze hebben we ook in ons assortiment. Deze vind je hieronder bij Anderen bestelden ook.


Leuk weetje: Voor deze nieuwste versie van het Playmobil piratenschip maakt Playmobil gebruik van de vormgeving van het oer-piratenschip (art. 3550) welke Playmobil introduceerde in 1978. Neem een kijkje in ons Playmobil archief en bekijk zelf de overeenkomsten. 

Extra informatie

Gewicht 2,40000000 kg
Introductiejaar
Aantal losse onderdelen
Bouwpakket
Aanbevolen leeftijd
Aantal figuren (poppetjes)
Thema

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Playmobil Piratenschip – 70411” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens