Tamiya Avante 4WD (2011) – 58489

 899,90

Op voorraad

+ Tamiya Color PS

+ Tamiya Color TS

+ Tamiya Color X/XF

Beschrijving

Deze set werd door Tamiya uitgebracht in 2011. Inmiddels is dit een collectors item en haast nergens meer te vinden. Bij ons in ongeopende verpakking te koop!


Tamiya 58489 Avante 4WD. In maart 1988 onthulde Tamiya een rasechte racebuggy genaamd Tamiya Avante. Het bleek te gaan om een buggy met een bijzonder design, een 4WD chassis, ingebouwde motor en accu. Kenmerkend voor de Avante buggy was het unieke as-aangedreven 4WD systeem dat werd overgenomen werd uit de eerste 4WD Tamiya R/C Buggy, de Hotshot. De Avante heeft een FRP dubbeldeks chassis en een racewagenachtige body- en chassisvorm. Daarnaast werden er innovatieve componenten zoals een instelbare wielophanging en cam-lock velgafdekkingen meegeleverd. Genoeg factoren die verklaren waarom deze buggy een legende werd. Deze re-release van de roemruchte “Avante” is voorzien van enkele technische verbeteringen, maar is voor de rest trouw aan het origineel! De body van de Avante is van polycarbonaat, de achtervleugel en de zijkuip zijn ontworpen voor zwaar off-road gebruik. Deze Tamiya R/C buggy is volledig gekogellagerd.


Deze set is inclusief speciaal getunede 25T 540 motor en een elektronische snelheidsregelaar de Tamiya TBLE-02S. Deze regelaar is zowel geschikt voor koolborstel als koolborsteloze motoren.


Tip: Wil je alle verf gelijk meebestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan. Wil je ook een zender, ontvanger, stuurservo, accupack, acculader er bij bestellen, zodat je er direct mee kunt rijden? Kijk dan hieronder bij Anderen bestelden ook. Daar vind je alle benodigde producten.


Hulp nodig bij de aanschaf van een Tamiya R/C kit? Lees dan ons Tamiya aanschafadvies. Open hiervoor het tabblad Extra informatie (boven deze tekst).

Extra informatie

Gewicht 2,3 kg
Introductiejaar

2011 (origineel model 1988)

Lengte (mm)

420

Breedte (mm)

240

Hoogte (mm)

140

Gewicht (g)

onbekend

Schaal

1:10

Bouwpakket

ja

Motor

Tamiya type 540 25T (inbegrepen)

Aandrijving

4WD

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Snelheidsregelaar

TBLE-02S (inbegrepen)

Extra informatie


Bouwinstructie | PDF-bestand


Link naar Tamiya R/C aanschafadvies pagina Tamiya R/C aanschafadvies | URL


Link naar Tamiya.com Informatie op Tamiya.com | URL


Link naar model informatie op TamiyaBase.com Informatie op TamiyaBase.com | URL


Link naar model informatie op TamiyaClub.com Informatie op TamiyaClub.com | URL


Driving video (by Matteo RC) | YouTube

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Tamiya Avante 4WD (2011) – 58489” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens