Tamiya Scania 770 S 6×4 – 56368

(1 klantbeoordeling)

 499,90

Op voorraad

+ Tamiya Tuning Parts

+ Tamiya Color TS

+ Tamiya Color X/XF

+ Tamiya Color AS

Beschrijving

Tamiya 56368 Scania 770 S 6×4. Deze Tamiya R/C truck bouwkit bootst de Scania 770 S 6×4 na. Deze Scania truck met dubbele achterasaandrijving is uitgerust met een 16,4-liter V8-dieselturbomotor met een vermogen van maar liefst 770 pk. Dit model werd in 2020 toegevoegd aan de hoogwaardige S-serie van de Zweedse fabrikant Scania. Het model heeft een zeer realistische carrosserie welke in iedere gewenste kleur gespoten kan worden met Tamiya TS verf spuitbussen. Lijkt het spuiten je een te grote uitdaging? Kijk dan eens naar de Tamiya Scania 770 S 6×4 (art. 56373), dit is de identieke truck maar dan door Tamiya fabriek af gespoten in de kleur zilver grijs (TS-17) en afgewerkt met een blanke lak. De meegeleverde 540-serie elektromotor levert zijn vermogen via een 3-versnellingstransmissie aan de beide achterassen. Het robuuste aluminium ladderchassis geeft dit model de vereiste stevigheid. Dankzij het hoge eigen gewicht en de meegeleverde koppelschotel, kan deze Scania 770 S 6×4 worden gecombineerd met allerlei opleggers van Tamiya. Wij verkopen ook diverse losse accessoires voor Tamiya trucks en opleggers. Maar mocht je items zoeken en deze niet in onze webwinkel vinden neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn een officiële Tamiya dealer en kunnen nagenoeg alle Tamiya onderdelen bestellen.


Tip: Wil je alle verf, lijm en eventuele specifieke tuningsonderdelen (bijv. kogellagers) gelijk mee bestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan. Wil je ook een zender, ontvanger, stuurservo (bijvoorbeeld CS-6) , extra servo voor aansturen versnellingsbak (bijvoorbeeld CS-3), snelheidsregelaar (bijvoorbeeld TBLE-02S) of MFC-03 (geavanceerde truck unit die alle verlichting en geluiden na kan bootsen), accu en lader er bij bestellen, zodat je er direct mee kunt rijden? Kijk dan hieronder bij Anderen bestelden ook. Daar vind je alle benodigde producten.


Tip: Indien je een MFC-03 unit aanschaft voor deze truck dan kan je met behulp van extra los verkrijgbare LED’s (art. 7175097 en art. 7175099) de grille- en daklampen van verlichting voorzien.


Hulp nodig bij de aanschaf van een Tamiya R/C kit? Lees dan ons Tamiya aanschafadvies. Open hiervoor het tabblad Extra informatie (bovenaan deze tekst).

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Introductiejaar

2022

Lengte (mm)

532

Breedte (mm)

193

Hoogte (mm)

307

Gewicht (g)

4000

Schaal

1:14

Bouwpakket

ja

Motor

type 540 (inbegrepen)

Aandrijving

4WD (achter) met versnellingsbak en differentieel

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Snelheidsregelaar

niet inbegrepen

Extra informatie


Bouwinstructie | PDF-bestand


Link naar Tamiya R/C aanschafadvies pagina Tamiya R/C aanschafadvies | URL


Link naar Tamiya.com Informatie op Tamiya.com | URL


Link naar model informatie op TamiyaBase.com Informatie op TamiyaBase.com | URL


Link naar model informatie op TamiyaClub.com Informatie op TamiyaClub.com | URL


Originele promo video | YouTube

1 beoordeling voor Tamiya Scania 770 S 6×4 – 56368

  1. Haakon

    Na jaren weer eens een Tamiya truck gebouwd. Fantastische set van Tamyia. Ook de licht en geluid set erbij gekocht. Gaan wel heel wat uurtjes in zitten maar zeker de moeite waard, echte Japanse perfectie! Groetjes Haakon

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens