Tamiya TEU-302BK ESC met BEC – 90525

 89,90

Uitverkocht

Beschrijving

Deze Tamiya TEU-302BK regelaar met BEC is een compacte elektronische snelheidsregelaar met vooruit/rem/achteruit voor elektromotoren met koolborstels. Geschikt voor elektromotoren met 17T (slagen) of meer. De achteruitversnelling is uit te schakelen, dit kan een vereiste zijn bij deelname aan een competitierace.


Wanneer je een koolborstelmotor met meer dan 25 wikkelingen (turns) wilt regelen, dan kun je ook de Tamiya TEU-105BK (art. 45055) bestellen. Voor Tamiya auto’s met twin motoren (Clodbuster, Bullhead etc.) is er een speciale regelaar, de Tamiya TEU-106BK (art. 45054).


Deze TEU-302BK beschikt over een beveiliging tegen oververhitting en overbelasting met LED-indicator en is voorzien van een BEC, die aangesloten kan worden op een breed scala van ontvangers. BEC staat voor Battery Eliminator Circuit. Dit elektronisch systeem, dat zich in de regelaar bevindt, zorgt er voor dat je geen extra ontvangeraccu hoeft aan te sluiten. De ontvanger haalt zijn stroomvoorziening uit het accupack dat ook voor het rijden wordt gebruikt. Accupack aansluiting: Tamiya stekker. Standaard geschikt voor NiMh en LiFe accupacks.


Wanneer je deze regelaar wilt gebruiken voor het rijden met LiPo accupacks dan raden wij het gebruik van bijvoorbeeld een Robbe MC balancer 7S aan. Deze schakelaar voorkomt dat je je LiPo accupack te ver ontlaadt, waardoor de accupack defect raakt. Je vindt deze schakelaar hieronder bij Anderen bestelden ook.

Extra informatie

Gewicht 0,20000000 kg
Lengte (mm)

33.5

Breedte (mm)

27.2

Hoogte (mm)

14.3

Gewicht (g)

48.0

Geschik voor type motor

brushed (koolborstel) 17T of meer

Cellenaantal NiCd/NiMH

6-7

Cellenaantal LiPo

2 (alleen aan te raden in combinatie met LiPo safety switch)

Voedingsspanning (V)

7.2 – 8.4

Vooruit/achteruit/rem

ja/ja(uitschakelbaar)/ja

Stekkersysteem

Tamiya stekker

Stroomvoorziening voor ontvanger (BEC)

aanwezig

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Tamiya TEU-302BK ESC met BEC – 90525” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens