Alternatieve auto (wit) voor Strax baan – 111697

(1 klantbeoordeling)

 12,90

Op voorraad

Beschrijving

Carrera stopte in 2014 met de productie van Strax. Op verzoek van vele klanten zijn wij op zoek gegaan naar een alternatief autootje dat kan rijden op de Strax banen. Na een aantal verschillende alternatieve merken getest te hebben kwam dit autootje het beste uit de test (4 van maximaal 5 sterren). Bij het tabblad Reviews kun je de bevindingen van één van onze klanten lezen. Ook hebben we een filmfragment toegevoegd (klik hiervoor op het rode icoontje bij de productafbeelding) waar je zowel een origineel als imitatie autootje op een Strax baan kunt zien rijden.


De kleur van dit autootje is wit. Er zijn ook andere kleuren beschikbaar, zie hieronder bij Anderen bestelden ook.


Let op: dit zijn geen originele Carrera Strax autootjes!


Tip: De benodigde 1x 1,5V AA (penlite) batterij (per auto) hebben wij ook in ons assortiment. Deze vind je hieronder bij Anderen bestelden ook.

 

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Introductiejaar

2007

Aanbevolen leeftijd

vanaf 3 jaar

1 beoordeling voor Alternatieve auto (wit) voor Strax baan – 111697

  1. Ralf

    Beste Speelgoedenmodelbouw.com,

    Hierbij mijn bevindingen van het Strax imitatiemodel: Zoals jullie ook al aangaven is het autootje iets kleiner, maar de wielbasis is nagenoeg gelijk. Hierdoor volgt ie de Strax-baan prima. Wat wel meteen opviel is de snelheid; deze is beduidend hoger dan die van de originele Strax autootje (zie ook bijgevoegd filmpje). Het lijkt wel 2x zo snel. Deze hogere snelheid heeft voor- en nadelen: het lijkt me wat snel voor mijn zoontje van 3, maar als hij wat ouder is, is het weer leuker/spannender.

    Mvg,

    Ralf

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens