Kyosho Optima Mid 4WD (2022) – 30622

 419,90

Op voorraad

+ Tamiya Color PS

Beschrijving

Kyosho 30622 Optima Mid 4WD. Dit is de Kyosho Optima 1/10 4WD buggy bouwkit re-release uit 2022. Zelfs na bijna 35 jaar, sinds de Kyosho Optima voor het eerst werd uitgebracht in 1987 maakt deze R/C buggy nog steeds veel indruk!


Deze nieuwe re-release van de Kyosho Optima Mid is klaar voor de strijd om racedominantie voort te zetten, met de nieuwste technologie, maar met de kenmerkende Optima-stijl. Het smalle ruggengraatvormige chassis biedt het platform voor een optimale geometrie. Met grote stuurhoeken en dubbele wishbone-ophanging met een lange veerweg. Het 4WD-riem is opnieuw gemaakt naar het beeld van het originele ontwerp en is gehuisvest in een afgesloten compartiment. De tandwielen en versnellingsbak welke gepositioneerd zijn in het midden van de aandrijflijn en zijn uitgerust met een robuust metalen counter gear. Zwaar uitgevoerde en oliegevulde schokbrekers met een extra grote diameter zowel voor en achter zijn uitgevoerd in de originele Optima kleurstelling. Als een echte race buggy is deze Optima Mid klaar om weer te racen met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rijprestaties.


Net als het originele model wordt deze Optima Mid buggy als bouwkit geleverd. Deze Optima is compatibel met de huidige accupack, motor- en afstandsbedieningssets. Bij dit model van Kyosho zijn de elektromotor en snelheidsregelaar, in tegenstelling tot bij de meeste modellen van Tamiya, niet inbegrepen. Type 540 formaat motoren zijn geschikt voor dit model. Let op! Kyosho heeft geen eigen verf lijn meer. De Tamiya verfkleuren zijn suggesties op basis van informatie van diverse fora.


Tip: Wil je alle verf, lijm en eventuele specifieke tuningsonderdelen gelijk meebestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan.


Wij hebben zowel een Kyosho Vintage Starter set brushless (art. 82140BLS4) als brushed (art. 82140VS) in ons assortiment waarin een zender, ontvanger, stuurservo, snelheidsregelaar en motor van het merk Kyosho zitten. Zie hieronder bij Anderen bestelden ook..


SPEELGOEDenMODELBOUW is een officiële Kyosho dealer. Dus ben je op zoek naar specifieke Kyosho sets / onderdelen, neem dan gerust contact met ons. Wij kunnen nagenoeg alles bestellen en breiden ons Kyosho assortiment continu uit op basis van klantvragen.

Extra informatie

Gewicht 2,50000000 kg
Introductiejaar

2022 (origineel 1987)

Lengte (mm)

375

Breedte (mm)

244

Hoogte (mm)

142

Gewicht (g)

1600

Schaal

1:10

Bouwpakket

ja

Motor

Tamiya type 540 (niet inbegrepen)

Aandrijving

4WD

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Kyosho Optima Mid 4WD (2022) – 30622” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens