Kyosho Scorpion 2WD (2014) – 30613

 319,90

Op voorraad

+ Tamiya Color PS

+ Tamiya Color X/XF

Beschrijving

Kyosho 30613 Scorpion. Dit is de Kyosho Scorpion 1/10 2WD Buggy Kit re-release uit 2014. Zelfs na bijna 40 jaar, sinds de Kyosho Scorpion voor het eerst werd uitgebracht in 1982, staat het onuitwisbare uiterlijk van de Scorpion nog steeds bij vele fans over de hele wereld in het geheugen gegrift.


Kyosho heeft geluisterd naar alle verzoeken van hun fans. De Scorpion is het eerste model in Kyosho’s Vintage Series geworden. Houd er rekening mee dat deze Scorpion geen reproductie is van de originele Baja buggy. De belangrijkste componenten zijn bijgewerkt met moderne technologie om superieure prestaties te leveren. Met metalen onderdelen, zoals het 6061T6 aluminium hoofdchassis, gesmede draagarmen en een tweedelige, gegoten aluminium tandwielhuis, heeft de Scorpion een uitermate sterke constructie. Deze Scorpion is een echte buggy met zijn karakteristieke spartaans dubbeldeks chassis. Uitgerust met oliegevulde schokdempers. Deze Scorpion uit 2014 heeft een nieuwe tweedelige gearbox van spuitgietaluminium met differentieel. Bovendien beschermt de meegeleverde slipkoppeling de tandwielen en aandrijfassen.


Net als het originele model wordt deze Scorpion als bouwkit geleverd. Deze Scorpion is compatibel met de huidige accupack, motor- en afstandsbedieningssets. Bij dit model van Kyosho zijn de elektromotor en snelheidsregelaar, in tegenstelling tot bij de modellen van Tamiya, niet inbegrepen. Type 540 formaat motoren zijn geschikt voor dit model. Let op! De Tamiya kleuren zijn suggesties op basis van een uitgebreide build video. Zie hiervoor het tabblad Extra informatie.


Tip: Wil je alle verf, lijm en eventuele specifieke tuningsonderdelen gelijk meebestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan.


Wij hebben zowel een Kyosho Vintage Starter set brushless (art. 82140BLS4) als brushed (art. 82140VS) in ons assortiment waarin een zender, ontvanger, stuurservo, snelheidsregelaar en motor van het merk Kyosho zitten. Zie hieronder bij Anderen bestelden ook.


SPEELGOEDenMODELBOUW is een officiële Kyosho dealer. Dus ben je op zoek naar specifieke Kyosho sets / onderdelen, neem dan gerust contact met ons. Wij kunnen nagenoeg alles bestellen en breiden ons Kyosho assortiment continu uit op basis van klantvragen.

Extra informatie

Gewicht 2,0 kg
Introductiejaar

2014

Lengte (mm)

398

Breedte (mm)

236

Hoogte (mm)

145

Gewicht (g)

985

Schaal

1:10

Bouwpakket

ja

Motor

Tamiya type 540 (niet inbegrepen)

Aandrijving

2WD (achter)

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Kyosho Scorpion 2WD (2014) – 30613” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens