Kyosho Turbo Optima 4WD (2019) – 30619

 419,90

Uitverkocht

Beschrijving

Kyosho 30619 Turbo Optima. Dit is de Kyosho Turbo Optima 1/10 4WD buggy bouwkit re-release uit 2019. Zelfs na bijna 40 jaar, sinds de Kyosho Optima voor het eerst werd uitgebracht in 1986 maakt deze R/C buggy nog steeds veel indruk!


Nadat de dynamische impact van de Optima overal in de R/C-racewereld voelbaar was, werd de Turbo Optima in 1986 gelanceerd als de sterkste machine in de serie, tot nu! Naast banden met een grote diameter, schokdempers met een grote capaciteit, stabilisatoren voor en achter, is de onsterfelijke Turbo Optima gemoderniseerd voor 8,4 V-vermogen accupack en maakt hij zijn debuut als het 7e model van de vintage-serie. Belangrijke componenten van het Turbo Optima-chassis zijn opnieuw ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne raceomstandigheden en krachtbronnen, en delen het DNA met de Optima en Javelin. De nieuwe Turbo Optima is niet zomaar een reproductie van het origineel en bevat goud geanodiseerde onderdelen die optionele upgrades waren op het origineel, goudkleurige schokdempers met draaiknop voor chassishoogteverstelling en nieuwe moderne banden met blokpatroon. De hoge specificaties en ontwerpkenmerken leveren moderne prestatienormen dit samen gecombineert met de visuele impact die de magie van het origineel vastlegt maken deze Turbo Optima tot uiterst gewilde R/C buggy!


Net als het originele model wordt deze Turbo Optima buggy als bouwkit geleverd. Deze Turbo Optima is compatibel met de huidige accupack, motor- en afstandsbedieningssets. Bij dit model van Kyosho zijn de elektromotor en snelheidsregelaar, in tegenstelling tot bij de meeste modellen van Tamiya, niet inbegrepen. Type 540 formaat motoren zijn geschikt voor dit model. In dit R/C model past een accupack van 8.4 Volt (met 7 cellen). Let op! Kyosho heeft geen eigen verf lijn meer. De Tamiya verfkleuren zijn suggesties op basis van informatie van diverse fora.


Tip: Wil je alle verf, lijm en eventuele specifieke tuningsonderdelen gelijk meebestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan.


Wij hebben zowel een Kyosho Vintage Starter set brushless (art. 82140BLS4) als brushed (art. 82140VS) in ons assortiment waarin een zender, ontvanger, stuurservo, snelheidsregelaar en motor van het merk Kyosho zitten. Zie hieronder bij Anderen bestelden ook.


SPEELGOEDenMODELBOUW is een officiële Kyosho dealer. Dus ben je op zoek naar specifieke Kyosho sets / onderdelen, neem dan gerust contact met ons. Wij kunnen nagenoeg alles bestellen en breiden ons Kyosho assortiment continu uit op basis van klantvragen.

Extra informatie

Gewicht 2,5 kg
Introductiejaar

2019

Lengte (mm)

395

Breedte (mm)

244

Hoogte (mm)

120

Gewicht (g)

1600

Schaal

1:10

Bouwpakket

ja

Motor

Tamiya type 540 (niet inbegrepen)

Aandrijving

4WD

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Snelheidsregelaar

niet inbegrepen

Wielbasis (mm)

260

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Kyosho Turbo Optima 4WD (2019) – 30619” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *