Kyosho Turbo Scorpion 2WD (2016) – 30616

 369,90

Op voorraad

+ Tamiya Color PS

+ Tamiya Color X/XF

Beschrijving

Kyosho 30616 Turbo Scorpion. Dit is de Kyosho Turbo Scorpion 1/10 2WD Buggy Kit re-release uit 2016. Zelfs na bijna 40 jaar, sinds de Kyosho Turbo Scorpion voor het eerst werd uitgebracht in 1984 twee jaar na de release van de oorspronkelijke Scorpion, maakt deze R/C buggy nog steeds veel indruk!


Kyosho heeft geluisterd naar alle verzoeken van hun fans. Deze Turbo Scorpion is het vijfde model in Kyosho’s Vintage Series geworden. Houd er rekening mee dat deze Turbo Scorpion geen reproductie is van de originele Baja buggy. De belangrijkste componenten zijn bijgewerkt met moderne technologie om superieure prestaties te leveren. Met metalen onderdelen, zoals het  aluminium hoofdchassis (10 mm langer dan die van de standaard Scorpion), gesmede draagarmen en een tweedelige, gegoten aluminium tandwielhuis, heeft deze Turbo Scorpion een uitermate sterke constructie. Deze nieuwe Turbo Scorpion blijft trouw aan de essentie van het unieke Scorpion-ontwerp, maar heeft Scorpion-achtige wielen in een groter 2,2 inch formaat voor verbeterde offroad-prestaties. Bovendien leveren de 12 mm oliegevule schokdempers, welke ook gebruikt worden in de Kyosho Optima, een rotsvaste rijstabiliteit en uitstekende dempingseigenschappen.


Net als het originele model wordt deze Turbo Scorpion als bouwkit geleverd. Deze Turbo Scorpion is compatibel met de huidige accupack, motor- en afstandsbedieningssets. Bij dit model van Kyosho zijn de elektromotor en snelheidsregelaar, in tegenstelling tot bij de modellen van Tamiya, niet inbegrepen. Type 540 formaat motoren zijn geschikt voor dit model. Let op! De Tamiya kleuren zijn suggesties op basis van een uitgebreide build video. Zie hiervoor het tabblad Extra informatie.


Tip: Wil je alle verf, lijm en eventuele specifieke tuningsonderdelen gelijk meebestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan.


Wij hebben zowel een Kyosho Vintage Starter set brushless (art. 82140BLS4) als brushed (art. 82140VS) in ons assortiment waarin een zender, ontvanger, stuurservo, snelheidsregelaar en motor van het merk Kyosho zitten. Zie hieronder bij Anderen bestelden ook.


SPEELGOEDenMODELBOUW is een officiële Kyosho dealer. Dus ben je op zoek naar specifieke Kyosho sets / onderdelen, neem dan gerust contact met ons. Wij kunnen nagenoeg alles bestellen en breiden ons Kyosho assortiment continu uit op basis van klantvragen.

Extra informatie

Gewicht 2,00000000 kg
Introductiejaar

2016

Lengte (mm)

408

Breedte (mm)

256

Hoogte (mm)

145

Gewicht (g)

1500

Schaal

1:10

Bouwpakket

ja

Motor

Tamiya type 540 (niet inbegrepen)

Aandrijving

2WD (achter)

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Kyosho Turbo Scorpion 2WD (2016) – 30616” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens