Kyosho Ultima 2WD (2019) – 30625

 304,90

Op voorraad

+ Tamiya Color PS

+ Tamiya Color X/XF

Beschrijving

Kyosho 30625 Ultima. De impact van de dominante Kyosho Ultima in de 2WD-klasse tijdens het 2e Electric Off Road Wereldkampioenschap in Engeland in 1987 was voelbaar in de RC-autoscene. Nu draait Kyosho’s beroemde Ultima de klok terug met zijn terugkeer als het 8e model in de Kyosho Vintage Series!


De oorspronkelijke 2WD Kyosho Ultima RC buggy werd uitgebracht in 1986. In overeenstemming met de Vintage-serie is deze 2019 Ultima re-release versie qua ontwerp en constructie geëvolueerd om te voldoen aan de prestatienormen voor moderne R/C wagens. Het monocoque frame is bijvoorbeeld gemaakt van een A60601T6 aluminiumlegering van vliegtuigkwaliteit en de achterbanden met specialontwikkeld profiel leveren optimale prestaties op moderne offroad-circuits. Volledige kogellager specificaties minimaliseren aandrijfverliezen en worden gecombineerd met zeer duurzame gesinterde metalen tandwielen. Verder beschikt deze buggy over een slipkoppeling en motorbescherming om de aandrijflijn te beschermen. Ook een crashbestendige achtervleugel van hars is inbegrepen. Beleef de nostalgie en de glorie van de Kyosho Ultima opnieuw met deze 2019-versie welke is doorontwikkeld tot een moderne racemachine waarmee je kunt rijden als een wereldkampioen.


Net als het originele model wordt deze Ultima als bouwkit geleverd. Deze Ultima is compatibel met de huidige accupack, motor- en afstandsbedieningssets. Bij dit model van Kyosho zijn de elektromotor en snelheidsregelaar, in tegenstelling tot bij de modellen van Tamiya, niet inbegrepen. Type 540 formaat motoren zijn geschikt voor dit model. Let op! De Tamiya kleuren zijn suggesties op basis van een uitgebreide build video. Zie hiervoor het tabblad Extra informatie.


Tip: Wil je alle verf, lijm en eventuele specifieke tuningsonderdelen gelijk meebestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan.


Wij hebben zowel een Kyosho Vintage Starter set brushless (art. 82140BLS4) als brushed (art. 82140VS) in ons assortiment waarin een zender, ontvanger, stuurservo, snelheidsregelaar en motor van het merk Kyosho zitten. Zie hieronder bij Anderen bestelden ook.


SPEELGOEDenMODELBOUW is een officiële Kyosho dealer. Dus ben je op zoek naar specifieke Kyosho sets / onderdelen, neem dan gerust contact met ons. Wij kunnen nagenoeg alles bestellen en breiden ons Kyosho assortiment continu uit op basis van klantvragen.

Extra informatie

Gewicht 2,00000000 kg
Introductiejaar

2019

Lengte (mm)

370

Breedte (mm)

244

Hoogte (mm)

106

Gewicht (g)

1500

Schaal

1:10

Bouwpakket

ja

Motor

Tamiya type 540 (niet inbegrepen)

Aandrijving

2WD (achter)

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Snelheidsregelaar

Bijv. TBLE-02S of TBLE-04SR (niet inbegrepen)

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Kyosho Ultima 2WD (2019) – 30625” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens