LEGO Architecture San Francisco – 21043

 119,90

Uitverkocht

Beschrijving

Deze set werd door LEGO uitgebracht in 2019. Inmiddels is dit een collectors item en haast nergens meer te vinden. Bij ons in ongeopende verpakking te koop!


LEGO 21043 Architecture San Francisco. Beleef de veelzijdige architecturale hoogtepunten van San Francisco met deze magistrale set uit de LEGO Architecture Skyline collectie, waarin de beroemde ‘painted ladies’-huizen, 555 California Street, de Transamerica Pyramid, de Salesforce Tower, de Coit Tower, Fort Point, de Golden Gate Bridge en Alcatraz worden gecombineerd tot een inspirerende skyline. Elk LEGO model uit deze set biedt een unieke en uitdagende bouwervaring en heeft een realistisch kleurenschema en een schaal die klopt. De met blauwe tegels bedekte bouwplaat die de zeestraat Golden Gate weergeeft en het naamplaatje van San Francisco maken dit zeer gedetailleerde model van een van ‘s werelds meest dynamische steden helemaal af. Een fantastische blikvanger voor thuis of op kantoor!


Het bijgesloten boekje bevat informatie over de ontwerper van de set, de architectuur en geschiedenis van de gebouwen en historische feiten over de stad San Francisco en het architectonische erfgoed ervan (alleen in het Engels; versies in andere talen kunnen worden gedownload van LEGO.com/architecture).

Extra informatie

Gewicht 0,60000000 kg
Introductiejaar

2019

Aantal losse onderdelen

565

Aanbevolen leeftijd

12+ jaar

Aantal figuren (poppetjes)

0

Thema

LEGO Architecture

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “LEGO Architecture San Francisco – 21043” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens