LEGO Lord of the Rings Duel van de tovenaars – 79005

 139,90

Op voorraad

Dit is een collectors item. Uniek en praktisch nergens meer te vinden. Verpakking is ongeopend! Kennisgeving conditie verpakking *

Beschrijving

Dit setje werd door LEGO uitgebracht in 2013. Inmiddels is dit een collectors item en haast nergens meer te vinden. Bij ons in ongeopende verpakking te koop! Let op, dit is een relatief klein LEGO setje met 113 onderdelen. Let op! De verpakking heeft beschadigingen aan hoeken/randen. Geen prijssticker schade.


LEGO 79005 Lord of the Rings Duel van de tovenaars. Bouw je eigen LEGO Tovenaarsduel op de Toren van Orthanc, waar Gandalf de grijze vecht tegen zijn oude mentor en vriend, Saruman, die in de ban van Sauron is geraakt toen hij in zijn palantir keek. Saruman zet alles op alles om de Ene Ring te veroveren en aan zijn nieuwe meester te geven, die er heel Midden-aarde mee wil veroveren. Ontwijk de toverkracht van de palantir, doe bezweringen met je staf en laat Saruman van zijn troon vliegen! Pas op voor de hypnotische blik van Sauron; hij verandert jou misschien ook in een slaaf van het kwaad! Inclusief 2 LEGO minifiguren met wapens: Gandalf de Grijze en Saruman.

Extra informatie

Gewicht 0,40000000 kg
Introductiejaar

2013

Aantal losse onderdelen

113

Aanbevolen leeftijd

8 – 14 jaar

Aantal figuren (poppetjes)

2

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “LEGO Lord of the Rings Duel van de tovenaars – 79005” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens