LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 – 42115

 319,90

Op voorraad

Beschrijving

LEGO 42115 Technic Lamborghini Sián FKP 37. Er bestaat geen beter gevoel dan zelf achter het stuur van een supersnelle sportwagen te kruipen. Nu kun je dat gevoel nabootsen en tegelijkertijd even ontsnappen aan de beslommeringen van alledag met deze waanzinnige hard to find LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 bouwset. Dit model met een schaal van 1:8 weet het visionaire design van de originele auto prachtig vast te leggen met talloze authentieke details, waardoor je dichter dan ooit bij de echte auto kunt komen. Bewonder de authentieke kenmerken, zoals de versnellingsbak met 8 versnellingen die wordt geactiveerd door de beweegbare schakelpaddle, de V12-motor met bewegende zuigers en de vierwielaandrijving. Gebruik het stuur om de auto in positie te manoeuvreren en bekijk de voor- en achtervering. Dit model beschikt net als de echte supercar over klassieke scharnierende vleugeldeuren. Met deze bouwbare autoset geniet je van wat tijd voor jezelf, terwijl je de prachtige Sián FKP 37 tot leven brengt.


Deze LEGO Technic auto wordt geleverd in een luxe doos met een exclusief koffietafelboek met bouwinstructies, afbeeldingen en interviews achter de schermen. Onder de motorkap vind je bovendien jouw unieke serienummer, dat toegang geeft tot speciale online content. Met deze LEGO Technic set met zijn sequentiële versnellingsbak met 8 versnellingen, beweegbare achterspoiler, motorkap en kofferbak die open kunnen, gedetailleerde schijfremmen en goudkleurige velgen kom je dichter bij de echte Lamborghini Sián FKP 37 dan ooit. Een meeslepend bouwproject voor jezelf of een speciaal cadeau voor een dierbare ter gelegenheid van een verjaardag of de feestdagen. Deze LEGO set wordt geleverd in een exclusieve, luxe verpakking en is een bijzondere blikvanger om in huis te hebben.


Deze LEGO Lamborghini in levendig limegroen, met goudkleurige velgen en elementen met opdruk, is ca. 13 cm hoog, 60 cm lang en 25 cm breed. In het exclusieve boekje voor verzamelaars vind je uitgebreide bouwinstructies, afbeeldingen en interviews achter de schermen met de 2 teams die aan dit project hebben meegewerkt: de LEGO Groep en Automobili Lamborghini. LEGO Technic sets worden grondig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Extra informatie

Gewicht 7,00000000 kg
Introductiejaar

2020

Aantal losse onderdelen

3696

Aanbevolen leeftijd

18+ jaar

Aantal figuren (poppetjes)

0

Thema

LEGO Technic

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 – 42115” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens