LEGO BOOST – 17101

 179,90

Uitverkocht

Beschrijving

Met de geweldige LEGO 17101 BOOST Creatieve gereedschapskist kun je jouw LEGO bouwervaring uitbreiden en naar een hoger niveau tillen! Deze set bevat ruim 840 LEGO onderdelen in coole kleuren waarmee je interactieve, gemotoriseerde robots kunt bouwen en coderen. LEGO BOOST heeft een sensor voor het waarnemen van afstand, beweging en kleur. De Move Hub werkt middels een Bluetooth Low Energy (BLE) verbinding en heeft 2 gecodeerde motoren, een interne kantelsensor, een activeringsknop en verlichting.

Zet Vernie, jouw eigen robotvriend die kan praten, in elkaar en bouw hem precies zoals jij wilt! Je kunt zijn gedrag coderen en leuke activiteiten uitvoeren met de inbegrepen speelmat. Wanneer je tegen Vernie de Robot praat zal hij met gezichtsuitdrukkingen reageren die zijn humeur uitbeelden. Met zijn grote rupsbanden kan Vernie de Robot met verschillende snelheden in alle richtingen bewegen. Daarnaast kan Vernie ook afstanden inschatten, gebaren met zijn handen maken en accessoires vastpakken en meenemen. Vanaf de schieter op zijn schouder kun je pijltjes afvuren op het bijbehorende doel! Je kunt het veermechanisme van de schieter activeren door Vernies hoofd rond te draaien.

Naast Vernie de Robot kun je ook nog 4 andere modellen in elkaar zetten met LEGO BOOST, welke allemaal te bedienen zijn met je tablet:
• Met Frankie de Kat heb je een interactief huisdier, waar je zelf voor moet zorgen. Geef Frankie wel het juiste eten, want anders wordt hij verdrietig!
• Als je echt wilt swingen kun je de Guitar4000 bouwen en hier leuke liedjes mee leren spelen.
• Bereid de M.T.R.4 (Multi-Tooled Rover 4) voor op spannende activiteiten door te testen met verschillende stukken gereedschap op het voertuig.
• Codeer de AutoBuilder om zelf echte LEGO miniatuurmodellen te maken!

Om de verschillende robots en modellen te bouwen en coderen heb je de gratis LEGO BOOST app nodig, welke beschikbaar is voor iOS en Android tablets. In deze app kun je digitale bouwinstructies vinden voor alle 5 de modellen van LEGO BOOST.

De gebruiksvriendelijke LEGO BOOST app bevat intuïtieve software met een sleep-en-zet-neer coderingsinterface die op duidelijke pictogrammen is gebaseerd. Samen met de meegeleverde speelmat kun je met de app coole en spannende activiteiten uitvoeren! Kijk op LEGO.nl/devicecheck voor een overzicht van alle apparaten welke ondersteund worden voor de LEGO BOOST app.


Tip: De benodigde 6x 1,5V AAA batterijen hebben wij ook in ons assortiment. Deze vind je hieronder bij Anderen bestelden ook.

Extra informatie

Gewicht 1,40000000 kg
Introductiejaar

2017

Aantal losse onderdelen

840

Aanbevolen leeftijd

7 – 12 jaar

Aantal figuren (poppetjes)

0

Thema

LEGO Boost

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “LEGO BOOST – 17101” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens