LEGO Technic Autotransportvoertuig – 42098

 239,90

Uitverkocht

Beschrijving

Deze set werd door LEGO uitgebracht in 2019. Inmiddels is dit een collectors item en haast nergens meer te vinden. Bij ons in ongeopende verpakking te koop!


LEGO 42098 Technic autotransportvoertuig. Verplaats meerdere voertuigen van A naar B met het LEGO Technic autotransportvoertuig. Deze realistische speelgoedtruck met afkoppelbare aanhanger heeft een klassiek rood-grijs-zwart kleurenschema, stickerdetails en talloze authentieke kenmerken en functies. Beweeg de autodekken en de achterklep omhoog en omlaag om de voertuigen eenvoudig naar het juiste niveau te rijden en zet ze daar vast voor een veilig transport. Je kunt de bestuurderscabine kantelen, zodat je bij de gedetailleerde V6-motor met bewegende zuigers kunt. Deze bouwset bestaat daarnaast uit een coole blauwe auto met werkende besturing en een gedetailleerde V8-zuigermotor. Laad de voertuigen op de truck en vertrekken maar! Bouw dit Autotransportvoertuig daarna om tot een LEGO Technic truck met showauto’s!


Tip: De coole blauwe LEGO auto in deze set heeft dezelfde schaal als de LEGO Chevrolet Corvette ZR1 (art. 42093) welke dus ook perfect past op deze truck. Zie hieronder bij Anderen bestelden ook.

Extra informatie

Gewicht 3,60000000 kg
Introductiejaar

2019

Aantal losse onderdelen

2493

Aanbevolen leeftijd

11+ jaar

Aantal figuren (poppetjes)

0

Thema

LEGO Technic

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “LEGO Technic Autotransportvoertuig – 42098” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens