LEGO Technic RC X-treme Off-roader – 42099

 173,90

Uitverkocht

Beschrijving

Technic 42099 RC X-treme Off-roader. Bereid je voor op een nieuwe speelervaring met de geweldige LEGO Technic RC X-treme Off-roader! Je kunt dit model besturen met de LEGO Technic CONTROL+ app en de talloze geavanceerde eigenschappen en functies met app-bediening (via smarthpone of tablet) ontdekken. Kies uit verschillende besturingsschermen om vooruit en achteruit te rijden, te sturen, te versnellen, te remmen en over obstakels te racen. Speel gave geluidseffecten af en bekijk de realtimeoverzichten, zoals een snelheids- en kantelrapport, en dat allemaal heel eenvoudig via je smartphone of tablet! Stel je vaardigheden op de proef met de uitdagingen en prestaties in de app. Hoeveel beloningsbadges weet jij te verdienen? Dankzij de hoge onafhankelijke vering, de enorme wielen en banden en het gave kleurenschema met mooie stickerdetails kan geen enkele andere auto tippen aan deze superstoere LEGO terreinwagen met app-bediening. Deze LEGO RC X-treme Off-roader is ca. 19 cm hoog, 33 cm lang en 22 cm breed.


Let op, niet compatibel met LEGO Power Functions systemen. Smarthpone of tablet nodig, deze is niet inbegrepen. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met alle geschikte apparaten.


Tip: De benodigde 6x 1,5V AA (penlite) batterijen hebben wij ook in ons assortiment. Deze vind je hieronder bij Anderen bestelden ook.

Extra informatie

Gewicht 3,60000000 kg
Introductiejaar

2019

Aantal losse onderdelen

958

Aanbevolen leeftijd

11+ jaar

Overdrachtssysteem

Afstandbediening via Bluetooth met smartphone of tablet (niet inbegrepen)

Aantal figuren (poppetjes)

0

Thema

LEGO Technic

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “LEGO Technic RC X-treme Off-roader – 42099” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens