Playmobil Everdreamerz Starleen Serie 1 – 70387

 12,90

Op voorraad

Beschrijving

Playmobil 70387 Everdreamerz Starleen. Welkom in de wereld van de dromen – welkom in het rijk van de EverDreamerz! Rosalee, Viona, Edwina, Clare en Starleen, dat zijn vijf vriendinnen met grootse dromen. Als de meisjes een magisch amulet vinden, wordt er een portaal geopend naar een ander universum: het land van hun dromen. Eerst reizen de 5 meiden naar Rosalee's droomwereld waar alles in het teken staat van snoep.


Starleen houdt van zingen en dansen en staat graag in de belangstelling. Zij brengt vele uren voor de spiegel door om zich voor haar grote optreden te stylen. Als haar vriendinnen haar echter lokken met een heerlijk aardbeienijsje, is ze de schoonheidsverzorging snel vergeten.


Deze Playmobil speelset bestaat uit het EverDreamerz-personage Starleen en haar schattige stokstaartje, ijsbeker, handspiegel, haarborstel, parfumflesje, handtas en nog vele andere extra's. Starleens individuele hanger is een ijshoorntje. Een geweldig verzameleffect: elk EverDreamerz-personage heeft een eigen silicone armband voor kinderen met een individuele hanger om te verzamelen en te ruilen. De figuur en de bijbehorende accessoires kunnen in de bonte verpakking worden bewaard en meegenomen.

Extra informatie

Gewicht 0,10000000 kg
Introductiejaar

2020

Aantal losse onderdelen

40

Aanbevolen leeftijd

7+ jaar

Aantal figuren (poppetjes)

1

Thema

Playmobil EverDreamerz

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Playmobil Everdreamerz Starleen Serie 1 – 70387” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens