Playmobil Wiltopia Baby dolfijn – 71068

 4,90

Op voorraad

Beschrijving

Playmobil 71068 Wiltopia Baby dolfijn. Dolfijnen zijn thuis in alle oceanen van de wereld. De speelse zeedieren zijn erg nieuwsgierig en helpen elkaar. Dolfijnen hebben een heel goed gehoor en communiceren met een soort zang. Ook gebruiken ze klikgeluiden om voedsel, boten en zelfs duikers om mee te spelen. Inbegrepen in deze Playmobil speelset is een jonge dolfijn, een gigantische schelp, 4 kleine schelpen en een dierenkenniskaart. De jonge dolfijn kan zwemmen en kan rechtop staan ​​op zijn beweegbare vin.


De Wiltopia-webapp biedt extra audio- en videocontent en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenkenniskaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Gebruik de coole AR-functie om een ​​selfie te maken met het betreffende dier. Ontdek vermakelijke kennisoverdracht met plezier en leereffect.


De Wiltopia serie is de eerste Playmobil productlijn die is gemaakt van gemiddeld meer dan 80% duurzaam materiaal. Afgedankt plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere speelwereld. Dit spaart hulpbronnen en vooral het milieu. Uiteraard voldoen alle producten van Wiltopia aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de beproefde Playmobil kwaliteit en duurzaamheid.

Extra informatie

Gewicht 0,10000000 kg
Introductiejaar

2022

Aantal losse onderdelen

7

Aanbevolen leeftijd

4+ jaar

Aantal figuren (poppetjes)

0

Thema

Playmobil Wiltopia

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Playmobil Wiltopia Baby dolfijn – 71068” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *