Playmobil Wiltopia Onderzoeksstation met kompas – 71008

 54,90

Op voorraad

Beschrijving

Playmobil 71008 Wiltopia Onderzoeksstation met kompas. Het onderzoekstation staat vlakbij de kliniek, iets verhoogd op een berg zodat hij tot boven de boomtoppen reikt. Van daaruit hebben de Palmers niet alleen een fantastisch uitzicht over het regenwoud en de Amazone, Sofia meet ook de luchtkwaliteit en de uitwisseling van vloeistoffen tussen de bomen en de lucht van het bovenste platform van de toren. Dankzij de roterende reling kunnen de meetinstrumenten moeiteloos in verschillende posities worden uitgelijnd. De snelheden van de wind worden ook vanaf daar gemeten. De drone wordt meegeleverd in de set helpt Rick zeldzame brulapen te vangen voor zijn eigen herdenkingsvideo’s. En natuurlijk deelt Rick deze video’s ijverig op al zijn sociale media-accounts. Op het dak van de onderzoekstoren bevindt zich een afneembaar kompas dat kan worden meegenomen op reis en wandelingen. Deze Playmobil set bevat 2 Playmobil speelfiguren, Sofia en Rick Palmer, een onderzoekstoren met afneembaar kompas, een dierenkenniskaart, een drone, 2 brulapen, kolibries, een kaaiman en nog veel meer spannende Amazone-dieren en spannende extra’s.

De Wiltopia-webapp biedt extra audio- en videocontent en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenkenniskaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Gebruik de coole AR-functie om een ​​selfie te maken met het betreffende dier. Ontdek vermakelijke kennisoverdracht met plezier en leereffect.


De Wiltopia serie is de eerste Playmobil productlijn die is gemaakt van gemiddeld meer dan 80% duurzaam materiaal. Afgedankt plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere speelwereld. Dit spaart hulpbronnen en vooral het milieu. Uiteraard voldoen alle producten van Wiltopia aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de beproefde Playmobil kwaliteit en duurzaamheid.

Extra informatie

Gewicht 1,3 kg
Introductiejaar

2022

Aantal losse onderdelen

203

Aanbevolen leeftijd

4+ jaar

Aantal figuren (poppetjes)

2

Thema

Playmobil Wiltopia

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Playmobil Wiltopia Onderzoeksstation met kompas – 71008” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens