Playmobil Wiltopia Steenbok – 71050

 8,90

Op voorraad

Beschrijving

Playmobil 71050 Wiltopia Steenbok. Steenbokken zijn echte klimkampioenen en worden ook wel de ‘koningen van de Alpen’ genoemd. Slechts een paar grote zoogdieren voelen zich zo comfortabel in de bergen, op een hoogte van enkele duizenden meters, als de steenbok. Dankzij hun uitstekende klimvaardigheden, steenbokken kunnen gemakkelijk bij moeilijk bereikbare voederplaatsen komen. De hoorns van steenbokken groeien tot het einde van hun leven – jaarlijks met 2 tot 6 centimeter. Dus hoe langer de hoorns van een steenbok zijn, hoe ouder het dier! Bij mannetjes – de bokken – de hoorns worden tot 1 meter lang en kunnen alleen 10 kg of meer wegen. Dat is het gewicht van een grote gevulde wateremmer.


De Wiltopia-webapp biedt extra audio- en videocontent en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenkenniskaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Gebruik de coole AR-functie om een ​​selfie te maken met het betreffende dier. Ontdek vermakelijke kennisoverdracht met plezier en leereffect.


De Wiltopia serie is de eerste Playmobil productlijn die is gemaakt van gemiddeld meer dan 80% duurzaam materiaal. Afgedankt plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere speelwereld. Dit spaart hulpbronnen en vooral het milieu. Uiteraard voldoen alle producten van Wiltopia aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de beproefde Playmobil kwaliteit en duurzaamheid.

 

Extra informatie

Gewicht 0,10000000 kg
Introductiejaar

2022

Aantal losse onderdelen

12

Aanbevolen leeftijd

4+ jaar

Aantal figuren (poppetjes)

0

Thema

Playmobil Wiltopia

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Playmobil Wiltopia Steenbok – 71050” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens