Tamiya Audi Quattro Rallye A2 TT-02 (4WD) – 58667

 148,90

Op voorraad

+ Tamiya Color PS

+ Tamiya Color TS

+ Tamiya Tuning Parts

Beschrijving

Tamiya 58667 Audi Quattro Rallye A2. De Audi Quattro A2 is een echte legende in de rallysport. Dit Tamiya model is voorzien van een compleet nieuw ontwikkelde body en wordt met een TT-02 chassis geleverd. Deze Quattro A2 werd in de WRC Rally seizoen 1983 ingezet en werd bestuurd door van Hannu Mikkola.


Tamiya heeft deze rallymachine in schaal 1/10 gereproduceerd op het TT-02 chassis. Het TT-02 chassisplatform is de opvolger van de TT-01 met veel nieuwe functies zodat het nog makkelijker te bouwen is voor de beginnende R/C kitbouwer. Het TT-02-chassis presteert goed in bochten en de algehele kwaliteit is verbeterd om te profiteren van de nieuwste elektronica die heden ten dage verkrijgbaar is. Naast dat de TT-02 een ideaal platform is om mee te beginnen, kunnen R/C-hobbyisten dit chassis verder upgraden met veel van de beschikbare hop-up opties om zo de snelheid en prestaties van de auto verder te vergroten.


Deze kit vereist nog assemblage van het model en het spuiten van de body. Inclusief Tamiya 540 torque tuned motor en elektronische snelheidsregelaar Tamiya TBLE-02S Sensor (inclusief BEC, exclusief sensorkabel). Deze elektronische rijregelaar is geschikt voor zowel brushless als brushed motoren.


Tip: Wil je alle verf, lijm en eventuele specifieke tuningsonderdelen gelijk meebestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan. Wil je ook een ontvanger, stuurservo, zender, accu’s etc. er bij bestellen, zodat je er direct mee kunt rijden? Kijk dan hieronder bij Anderen bestelden ook. Daar vind je alle benodigde producten.


Hulp nodig bij de aanschaf van een Tamiya R/C kit? Lees dan ons Tamiya aanschafadvies. Open hiervoor het tabblad Extra informatie (boven deze tekst).

Extra informatie

Gewicht 2,00000000 kg
Introductiejaar

2019

Lengte (mm)

458

Breedte (mm)

187

Hoogte (mm)

135

Gewicht (g)

1000 (rijklaar)

Schaal

1:10

Bouwpakket

ja

Motor

type 540 torque tuned

Aandrijving

4WD

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Tamiya Audi Quattro Rallye A2 TT-02 (4WD) – 58667” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens