Tamiya Manta Ray (2018) – 47367

 239,90

Uitverkocht

Beschrijving

In 2018 bracht Tamiya deze Manta Ray als re-lease uit. Het originele model werd in 1990 door Tamiya geïntroduceerd. Deze re-release van de Manta Ray is een perfecte uitgave voor fans van Tamiya vintage 4WD buggy-modellen! De vorm van de body, welke geïnspireerd werd door de vorm van een natuurlijke watergolf is nu, bijna 30 jaar na de oorspronkelijke introductie, nog steeds adembenemend. De body en de grote achtervleugel zijn gegoten uit lichtgewicht en sterk polycarbonaat. De stijlvolle schijfvelgen worden gecombineerd met spike-banden voor veel grip in terrein. Het 4WD-chassis van deze kit is gebaseerd op een badkuipframe met honingraatribbenpatroon voor uitstekende stijfheid. Het desing van het chassis maakt ook een ideaal laag zwaartepunt mogelijk dankzij een lage bevestigingspositie voor het batterijpakket. De vierwiel onafhankelijke dubbele wishbone-ophanging maakt gebruik van oliedempers. De tandwielen en differentiëlen bevinden zich in afgedichte tandwielkasten, elk met een handig onderhoudsluikje. Bijgeleverd wordt een Tamiya 540 motor. Verder zit er in deze set de Tamiya TBLE-02S elektronische snelheidsregelaar. Deze regelaar is zowel geschikt voor brushed als brushless motoren. Er zijn diverse upgrade onderdelen beschikbaar zoals o.a. kogellagers.


Tip: Wil je alle verf, lijm en eventuele specifieke tuningsonderdelen gelijk meebestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan. Wil je ook een ontvanger, zender, stuurservo, accu en lader er bij bestellen, zodat je er direct mee kunt rijden? Kijk dan hieronder bij Anderen bestelden ook. Daar vind je alle benodigde producten.


Hulp nodig bij de aanschaf van een Tamiya R/C kit? Lees dan ons Tamiya aanschafadvies. Open hiervoor het tabblad Extra informatie (bovenaan deze tekst).

Extra informatie

Gewicht 1,90000000 kg
Introductiejaar

2018

Lengte (mm)

395

Breedte (mm)

250

Hoogte (mm)

145

Gewicht (g)

1170

Schaal

1:10

Bouwpakket

ja

Motor

type 540 (inbegrepen)

Aandrijving

4WD

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Snelheidsregelaar

TBLE-02S (inbegrepen)

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Tamiya Manta Ray (2018) – 47367” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens