Tamiya Plasma Edge II TT-02B 4WD First Try R/C Kit – 57988

 148,90

Op voorraad

Beschrijving

Tamiya 57988 Plasma Edge II TT-02B 4WD First Try R/C Kit in de kleur Iridescent Purple/Green is een Tamiya R/C buggy welke ideaal is voor starters in de R/C wereld. Deze set is bijzonder geschikt voor beginners die tot nu toe alleen met kant-en-klare modellen gereden hebben. Het bijzondere aan dit model is dat belangrijke en moeilijke componenten reeds af fabriek in elkaar zijn gezet. Differentiëlen, schokdempers, wielen en motor zijn al door Tamiya voorgemonteerd. Zo kan het model zeer snel in elkaar worden gezet en kan nog sneller met het rijplezier begonnen worden. Het Tamiya TT-02B chassis is een variant van het innovatieve TT-02 On-Road 4WD-chassis. De Tamiya Plasma Edge II is de opvolger van de populaire Plasma Edge. Dankzij de eenvoudige opbouw en onderhoudsvriendelijke oplossingen is het chassis ook voor beginners geschikt. De in de lengte in het kuipframechassis geplaatste accu en de diepzittende RC-componenten zorgen voor een laag zwaartepunt. Afzonderlijke wielophanging en dubbele draagarmen, hydraulische schokdempers, vierwielaandrijving en de high-grip spijkerbanden bieden een uitstekende tractie. Voor- en de achteras zijn uitgerust met afgedichte kegeldifferentiëlen. Voor veel kracht op het terrein zorgt de inbegrepen elektromotor 540-serie RS torque tuned. Met de optionele tuning-onderdelen kan het chassis snel tot race-buggy worden getuned. De onderkant van het chassis is extra glad en het batterijvak accepteert alle gangbare soorten accu’s. De robuuste polycarbonaat carrosserie is fabriek af reeds in de Iridescent Purple/Green kleur gespoten (PS-46). Deze body is bestand tegen de harde off-road omstandigheden en is zeer licht. Verder is in deze set de elektronische snelheidsregelaar inbegrepen.


Tip: Wil je ook gelijk een zender, ontvanger, stuurservo, accupack en lader mee bestellen, zodat je er direct mee kunt rijden? Kijk dan hieronder bij Anderen bestelden ook. Daar vind je alle benodigde producten.


Hulp nodig bij de aanschaf van een Tamiya R/C kit? Lees dan ons Tamiya aanschafadvies. Open hiervoor het tabblad Extra informatie (boven deze tekst).

Extra informatie

Gewicht 2,20000000 kg
Introductiejaar

2021

Lengte (mm)

370

Breedte (mm)

250

Hoogte (mm)

160

Gewicht (g)

1800

Schaal

1:10

Bouwpakket

ja, deels voorgemonteerd

Motor

type 540 torque tuned (inbegrepen)

Aandrijving

4WD

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Snelheidsregelaar

inbegrepen

Wielbasis (mm)

266

Extra informatie


Bouwinstructie | PDF-bestand


Link naar Tamiya R/C aanschafadvies pagina Tamiya R/C aanschafadvies | URL


Link naar Tamiya.com Informatie op Tamiya.com | URL


Link naar model informatie op TamiyaBase.com Informatie op TamiyaBase.com | URL


Link naar model informatie op TamiyaClub.com Informatie op TamiyaClub.com | URL


Driving video | YouTube

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Tamiya Plasma Edge II TT-02B 4WD First Try R/C Kit – 57988” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens