Tamiya Scania 770 S 8×4/4 – 56371

 728,90

Uitverkocht

Beschrijving

Tamiya 56371 Scania 770 S 8×4/4. Deze radiografisch bestuurbare vrachtwagen van Tamiya bootst de Scania 770 S 8×4/4 na. Deze zware Scania 770 S truck is de nieuwste oplegger uit de zwaarste klasse die in 2020 werd toegevoegd aan de Next Generation Scania-serie. De eigenlijke S-serie waarin dit model getrouw wordt nagebootst, heeft een V8-turbomotor met een vermogen van 770 pk. De 8×4/4 betekent dubbelassige 4-wiel aandrijving aan de achterzijde en dubbelassige 4-wiel besturing aan de voorzijde. Dit zwaar transport model komt niet alleen met een 8×4 aandrijflijn, de tweede stuuras kan ook nog handmatig worden gelift net als bij het echte model. Daarnaast zijn de opbergboxen te openen voor snelle toegang tot diverse elektronica. Het model heeft een zeer realistische carrosserie welke in iedere gewenste kleur gespoten kan worden met Tamiya TS verf spuitbussen. De meegeleverde 540 TR 35T Mighty Tuned elektromotor levert zijn vermogen via een 3-versnellingstransmissie aan de beide achterassen. Het robuuste aluminium ladderchassis geeft dit model de vereiste stevigheid. Dankzij het hoge eigen gewicht en de meegeleverde koppelschotel, kan deze Scania 770 S 8×4/4 worden gecombineerd met allerlei opleggers van Tamiya. Dit is een echte collectors item voor de die hard Tamiya fan!


Tip: Wil je alle verf, lijm en eventuele specifieke tuningsonderdelen (bijv. kogellagers) gelijk mee bestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan. Wil je ook een zender, ontvanger, stuurservo (bijvoorbeeld CS-6) , extra servo voor aansturen versnellingsbak (bijvoorbeeld CS-3), snelheidsregelaar (bijvoorbeeld TBLE-02S) of MFC-03 (geavanceerde truck unit die alle verlichting en geluiden na kan bootsen), accu en lader er bij bestellen, zodat je er direct mee kunt rijden? Kijk dan hieronder bij Anderen bestelden ook. Daar vind je alle benodigde producten.


Tip: Indien je een MFC-03 unit aanschaft voor deze truck dan kan je met behulp van extra los verkrijgbare LED’s: 3x art. 7175097 en 3x art. 7175099 de grille- en daklampen van verlichting voorzien.


Hulp nodig bij de aanschaf van een Tamiya R/C kit? Lees dan ons Tamiya aanschafadvies. Open hiervoor het tabblad Extra informatie (bovenaan deze tekst).


Wij verkopen ook diverse losse accessoires voor Tamiya trucks en opleggers. Maar mocht je items zoeken en deze niet in onze webwinkel vinden neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn een officiële Tamiya dealer en kunnen nagenoeg alle Tamiya onderdelen bestellen.

Extra informatie

Gewicht 6,00000000 kg
Introductiejaar

2023

Lengte (mm)

532

Breedte (mm)

193

Hoogte (mm)

307

Gewicht (g)

4000

Schaal

1:14

Bouwpakket

ja

Motor

type 540 (inbegrepen)

Aandrijving

4WD (achter) met versnellingsbak en differentieel

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Snelheidsregelaar

niet inbegrepen

Extra informatie


Bouwinstructie | PDF-bestand


Link naar Tamiya R/C aanschafadvies pagina Tamiya R/C aanschafadvies | URL


Link naar Tamiya.com Informatie op Tamiya.com | URL


Link naar model informatie op TamiyaBase.com Informatie op TamiyaBase.com | URL


Link naar model informatie op TamiyaClub.com Informatie op TamiyaClub.com | URL


Originele promo video | YouTube

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Tamiya Scania 770 S 8×4/4 – 56371” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens