Tamiya Citroën 2CV Charleston – M-05L (2WD) – 58655

 133,90

Op voorraad

+ Tamiya Color PS

+ Tamiya Color TS

+ Tamiya Color X/XF

+ Tamiya Tuning Parts

Beschrijving

Tamiya 58655 Citroën 2CV Charleston met het M05L chassis. Fraai schaal 1/10 Tamiya collectors item RC model van de Citroën 2CV Charleston, beter bekend als de Lelijke Eend. De zeer model getrouwe body van polycarbonaat is gemonteerd op het bekende voorwiel aangedreven verlengde Tamiya M-05 chassis. In het M05L chassis zit de motor net achter de vooras gemonteerd, welke de voorwielen aandrijft (2WD). De stuurservo zit in het midden aan de achterzijde van het chassis – net voor de achteras – en is met een lange stuurstang verbonden met het stuurmechanisme. Inclusief Tamiya 540 motor en elektronische snelheidsregelaar voor brushed motor.


Van de bekende Lelijke Eend zijn meer dan 3.5 miljoen exemplaren gebouwd tussen 1948 en 1990. Met zijn betrouwbare, luchtgekoelde 2-cilinder motor bracht deze no-nonsense auto 4 volwassen personen zonder veel moeite van A naar B. Dankzij de zachte en comfortabele vering -welke was ontworpen voor ruig terrein- rijdt een Lelijke Eend zeer comfortabel. Er werd gezegd dat je met een doos eieren door een geploegd veld kon rijden zonder dat er één ei brak!


Tip: Wil je alle verf, lijm en eventuele specifieke tuningsonderdelen gelijk meebestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan. Wil je ook een ontvanger, zender, stuurservo, accu’s, lader, etc. er bij bestellen, zodat je er direct mee kunt rijden? Kijk dan hieronder bij Anderen bestelden ook. Daar vind je alle benodigde producten.


Hulp nodig bij de aanschaf van een Tamiya R/C kit? Lees dan ons Tamiya aanschafadvies. Open hiervoor het tabblad Extra informatie (boven deze tekst).

Extra informatie

Gewicht 1,90000000 kg
Introductiejaar

2018

Lengte (mm)

385

Breedte (mm)

180

Hoogte (mm)

onbekend

Gewicht (g)

Onbekend (rijklaar)

Schaal

1:10

Bouwpakket

ja

Motor

type 540 (inbegrepen)

Aandrijving

2WD (voor)

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Snelheidsregelaar

inbegrepen

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Tamiya Citroën 2CV Charleston – M-05L (2WD) – 58655” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens