Tamiya Fighter Buggy RX Memorial DT-01 (2021) – 47460

 144,90

Op voorraad

+ Tamiya Color TS

+ Tamiya Color X/XF

+ Tamiya Tuning Parts

Beschrijving

Tamiya 47460 Fighter Buggy RX Memorial DT-01. In 1996 verscheen de Tamiya Fighter Buggy RX (art. 58184) voor het eerst. Deze Tamiya buggy speelde een grote rol in de Duitse Fighter Cup serie, die ook in hetzelfde jaar begon en in 2021 zijn 25-jarig jubileum viert. Om dit te vieren, brengt Tamiya deze speciale Memorial versie uit. Deze herdenkingseditie van de originele R/C bouwkit is gebaseerd op het betrouwbare DT-01 chassis welke in 1991 voor het eerst geïntroduceerd werd in de Tamiya Rookie Rabbit (art. 57501). Deze Fighter Buggy RX Memorial beschikt over een stijlvolle, gegoten kunststof body met geïntegreerde vleugel, inclusief bestuurdersfiguur. Het chassis van de DT-01 biedt bewezen offroad-prestaties. De R/C auto wordt aangedreven via een starre achteras met een afgedichte tandwielkast en differentieel voor soepel vermogen in bochten. De voorkant van deze buggy heeft een schommelasopstelling welke zorgt voor een royale wieluitslag. De duurzame in goud uitgevoerde ABS-kunststof wielen worden gecombineerd met geribbelde voorbanden en achterbanden met spikes. CVA-oliedempers zorgen voor een superieure demping. In deze set zit een 540 formaat elektromotor en een elektronische snelheidsregelaar Tamiya TBLE-02S. Deze snelheidsregelaar is zowel geschikt voor brushed als brushless motoren.


Tip: Wil je alle verf, lijm en eventuele specifieke tuningsonderdelen gelijk meebestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan. Wil je ook gelijk een zender, ontvanger, stuurservo, accupack en lader mee bestellen, zodat je er direct mee kunt rijden? Kijk dan hieronder bij Anderen bestelden ook. Daar vind je alle benodigde producten.


Hulp nodig bij de aanschaf van een Tamiya R/C kit? Lees dan ons Tamiya aanschafadvies. Open hiervoor het tabblad Extra informatie (boven deze tekst).

Extra informatie

Gewicht 3,0 kg
Introductiejaar

2021

Lengte (mm)

390

Breedte (mm)

236

Hoogte (mm)

138

Gewicht (g)

1800

Schaal

1:10

Bouwpakket

ja

Motor

type 540 (inbegrepen)

Aandrijving

2WD (achter)

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Snelheidsregelaar

TBLE-02S (inbegrepen)

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Tamiya Fighter Buggy RX Memorial DT-01 (2021) – 47460” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *