Tamiya Hotshot II Blockhead Motors 4WD (2023) – 58710

 239,90

Op voorraad

+ Tamiya Color TS

+ Tamiya Color X/XF

+ Tamiya Tuning Parts

Kunststof glijlagers zijn inbegrepen. Het is niet noodzakelijk maar wel aan te raden om deze tijdens het bouwen te vervangen door metalen kogellagers.

Beschrijving

Tamiya 58710 Hotshot II Blockhead Motors (2023). Tamiya fans van over de hele wereld vroegen om meer heruitgaven van klassieke Tamiya R/C-auto’s en Tamiya speelt hier gelukkig al jaren op in. De oorspronkelijke Hotshot II werd door Tamiya uitgebracht op 21 mei 1987 en was een bijgewerkte versie van de originele Hotshot uit 1985. Bij de Hotshot II werden een aantal verbeteringen aangebracht ten opzichte van het origineel. Zo werd de mono-schokdemper aan de achterzijde vervangen door dubbele schokdempers en werd het chassis aangepast om gemakkelijker toegang te krijgen tot de ontvanger. De oorspronkelijke Hotshot II werd slechts voor een korte tijd geproduceerd en is daardoor een zeer gewild vintage model.


Na de eerder opnieuw uitgebrachte Hotshot (2007) en de Super Hotshot (2012) brengt Tamiya dan nu ook de Hotshot II uit. En wel in een bijzondere Blockhead Motors uitvoering. Deze stijl werd ontworpen door Jun Watanabe. Watanabe is een Japanse ontwerper wiens werk varieert van modeprojecten tot grafisch en productontwerp. Jun is al sinds zijn jeugd dol op Tamiya R/C-auto’s en ontwierp in 2012 al eens roze en zwart-wit gespikkelde ‘The Hornet by Jun Watanabe’. Deze aangepaste versie van de Hotshot II is net als de Tamiya Wild One Blockhead Motors versie (art. 58695) uit in een smaakvolle blauw, grijs en gele kleurstelling ontworpen. De body is reeds door Tamiya in deze kleuren gespoten en uitgesneden. Raamgaas, nummer 2 borden, koplampen en zelfs een dummy-antenne zorgen voor de typische retro-look. De speciale stickers zijn voorzien van het Blockhead Motors en typische jaren 80 look logo’s. Inclusief type 540 elektromotor en een snelheidsregelaar.


Tip: Wil je alle lijm en eventuele specifieke tuningsonderdelen gelijk mee bestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan. Wil je ook een zender, ontvanger, stuurservo, accupack, acculader er bij bestellen, zodat je er direct mee kunt rijden? Kijk dan hieronder bij Anderen bestelden ook. Daar vind je alle benodigde producten.


Hulp nodig bij de aanschaf van een Tamiya R/C kit? Lees dan ons Tamiya aanschafadvies. Open hiervoor het tabblad Extra informatie (boven deze tekst).

Extra informatie

Gewicht 2,3 kg
Introductiejaar

2023

Lengte (mm)

390

Breedte (mm)

235

Hoogte (mm)

160

Wielbasis (mm)

265

Gewicht (g)

onbekend

Schaal

1:10

Aandrijving

4WD (voor en achter)

Bouwpakket

ja (body pre-painted en pre-cut)

Motor

Tamiya type 540 (inbegrepen)

Snelheidsregelaar

inbegrepen

Accupack/batterij(en)

7.2V NiMH of 7.4V LiPo (niet inbegrepen)

Extra informatie


Bouwinstructie | PDF-bestand


Link naar Tamiya R/C aanschafadvies pagina Tamiya R/C aanschafadvies | URL


Link naar Tamiya.com Informatie op Tamiya.com | URL


Link naar model informatie op TamiyaBase.com Informatie op TamiyaBase.com | URL


Link naar model informatie op TamiyaClub.com Informatie op TamiyaClub.com | URL


Originele promo video | YouTube

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Tamiya Hotshot II Blockhead Motors 4WD (2023) – 58710” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens