Tamiya Renault 5 Turbo Rally M05RA (2WD) – 47435

 369,90

Op voorraad

+ Tamiya Color PS

+ Tamiya Color TS

+ Tamiya Tuning Parts

+ Tamiya Color X/XF

Beschrijving

Tamiya 47435 Renault 5 Turbo Rally M05RA (2WD). De Renault 5 Turbo Rally was gebaseerd op het Renault 5-wegmodel van de Franse fabrikant en debuteerde in de WRC van 1978. Waarbij de Renault 5 Turbo Rally een flink aantal overwinningen behaalde in het midden van de jaren tachtig.


Plezier en wendbaarheid zijn met dit Tamiya collectors item op basis van het 2WD M-05 short chassis aan de orde van de dag. De voorin geplaatste motor en voorwielaandrijving zorgen voor een natuurgetrouw rijbeeld en het lage zwaartepunt maakt het mogelijk dat deze Tamiya Renault 5 Turbo hoge snelheden kan bereiken in de bochten. De stuurservo zit in het midden aan de achterzijde van het chassis – net voor de achteras – en is met een lange stuurstang verbonden met het stuurmechanisme. Inclusief Tamiya 540 motor en elektronische snelheidsregelaar Tamiya TBLE-02S Sensor (inclusief BEC, exclusief sensorkabel).


Tip: Wil je alle verf, lijm en eventuele specifieke tuningsonderdelen gelijk meebestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan. Wil je ook een ontvanger, zender, stuurservo, accu’s, lader, etc. er bij bestellen, zodat je er direct mee kunt rijden? Kijk dan hieronder bij Anderen bestelden ook. Daar vind je alle benodigde producten.


Handig om te weten: Indien je de achterwielen te dicht bij elkaar vindt staan, pas de achterwielophanging dan aan met de langere draagarmen van de Tamiya TL-01 C-parts set (art. 50737).


Hulp nodig bij de aanschaf van een Tamiya R/C kit? Lees dan ons Tamiya aanschafadvies. Open hiervoor het tabblad Extra informatie (boven deze tekst).

Extra informatie

Gewicht 1,90000000 kg
Introductiejaar

2020

Lengte (mm)

330

Breedte (mm)

180

Hoogte (mm)

130

Gewicht (g)

Onbekend (rijklaar)

Schaal

1:12

Bouwpakket

ja

Motor

type 540 (inbegrepen)

Aandrijving

2WD (voor)

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Wielbasis (mm)

210

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Tamiya Renault 5 Turbo Rally M05RA (2WD) – 47435” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens