Tamiya Super Avante TD4 4WD – 58696

 279,90

Op voorraad

+ Tamiya Color PS

+ Tamiya Color TS

+ Tamiya Color X/XF

Beschrijving

Tamiya 58696 Super Avante TD4. Dit is een R/C bouwkit van de Super Avante. De Super Avante is een 4WD offroad-buggy die de legendarische Avante-naam van Tamiya draagt. Deze buggy met het nieuwe Tamiya TD4 chassis heeft een uitzonderlijk laag ontwerp dat deels mogelijk wordt gemaakt door de voorste binnenboord wielophanging. Verder heeft deze Super Avante een door een as aangedreven 4WD-aandrijflijn met in het midden de motor. Deze Super Avante is uitgerust met kogeldifferentiëlen voor en achter, plus volledig met kogellagers voorzien. Het futuristische carrosserie ontwerp is het werk van Kota Nezu van znug design. Talrijke design elementen dragen aan de uitgesproken moderne sfeer van de Super Avante, waaronder de achterste steunpilaar van de cockpit en de 4 mini-spatborden. De camberhoek is instelbaar en de schokdempers zijn oliegevuld. Twee typen (hoog / laag) vleugelsteunen zijn inbegrepen. Deze set is exclusief 540 formaat elektromotor en exclusief snelheidsregelaar.


Tip: Wil je alle verf gelijk meebestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan. Wil je ook een zender, ontvanger, stuurservo, snelheidsregelaar, elektromotor, accupack, acculader er bij bestellen, zodat je er direct mee kunt rijden? Kijk dan hieronder bij Anderen bestelden ook. Daar vind je alle benodigde producten.


Hulp nodig bij de aanschaf van een Tamiya R/C kit? Lees dan ons Tamiya aanschafadvies. Open hiervoor het tabblad Extra informatie (boven deze tekst).

Extra informatie

Gewicht 2,30000000 kg
Introductiejaar

2021

Lengte (mm)

387

Breedte (mm)

246

Hoogte (mm)

117

Gewicht (g)

onbekend

Schaal

1:10

Bouwpakket

ja

Motor

Tamiya type 540 formaat (niet inbegrepen)

Aandrijving

4WD

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Snelheidsregelaar

niet inbegrepen

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Tamiya Super Avante TD4 4WD – 58696” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens