Tamiya Super Storm Dragon (2020) – 47438

 126,90

Op voorraad

+ Tamiya Tuning Parts

Beschrijving

Tamiya 47438 Super Storm Dragon. Deze Tamiya R/C kit is een leuk bouwproject voor fans van zowel klassieke R/C modellen als van Japanse comics. De Super Storm Dragon – voorheen bekend als de Super Dragon Body Set (art. 50364) – is nu voor het eerst beschikbaar is in een complete bouwkit inclusief chassis! Het chassis van deze set is vrijwel indentiek met die van de Tamiya Hornet. De Super Dragon buggy verscheen in de klassieke Japanse strip R/C Boy uit de jaren 80 en had enorm veel fans. De carroserie van deze buggy is reeds fabriek af uitgesneden en in wit gespoten.


Met uitstekende prestaties op zowel off-road als on-road tracks, kan deze geweldige buggy alle hindernissen op vrijwel elk type terrein moeiteloos nemen. Met een eenvoudig chassis en aandrijflijn, gemaakt van duurzame maar lichtgewicht ABS kunststof en oliegevulde dempers achter. Inclusief een krachtige 540 motor en een eenvoudig maar doeltreffend veersysteem. In deze set zit de elektronische snelheidsregelaar Tamiya TBLE-02s met BEC (art. 45057). Deze regelaar is zowel geschikt voor brushed (b.v. Sport Tuned, 25T of meer) als brushless motoren (minimaal 10.5T) met sensor.


Tip: Wil je alle verf, lijm en eventuele specifieke tuningsonderdelen gelijk meebestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan. Wil je ook een ontvanger, zender, stuurservo, accu en lader etc. er bij bestellen, zodat je er direct mee kunt rijden? Kijk dan hieronder bij Anderen bestelden ook. Daar vind je alle benodigde producten.


Hulp nodig bij de aanschaf van een Tamiya R/C kit? Lees dan ons Tamiya aanschafadvies. Open hiervoor het tabblad Extra informatie (boven deze tekst).

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 0,9 kg
Introductiejaar

2020

Lengte (mm)

410

Breedte (mm)

230

Hoogte (mm)

130

Gewicht (g)

874

Schaal

1:10

Bouwpakket

ja

Motor

type 540 (inbegrepen)

Aandrijving

2WD (achter)

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Tamiya Super Storm Dragon (2020) – 47438” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *