Tamiya Top-Force Evo. 4WD (2021) – 47470

 399,90

Op voorraad

Beschrijving

Tamiya 47470 Top-Force Evo. In 2017 bracht Tamiya de Top-Force als re-release uit. Nu is het de beurt aan de Top-Force Evo. De Top-Force werd oorspronkelijk uitgebracht in 1991 ter gelegenheid van Tamiya’s 100ste R/C-product release. Een jaar later in 1992 werd deze opgevolgd door de Top-Force Evolution (art. 58100). Veel ervaringen die in echte races zijn opgedaan, werden in deze Tamiya buggy verwerkt. Zoals de lage, wigvormige carrosserie en een grote achtervleugel van carbon. Vierkante spijkerbanden geven de Top-Force Evo. uitstekende tractie op elk oppervlak. Deze offroad-buggy heeft eenvoudig en praktisch FRP (vezelversterkt composiet) dubbeldeksframe waarbij de componenten op het benedendek zijn gemonteerd met als resultaat een laag zwaartepunt. Zowel de voor- als achtertandwielbehuizing zijn uitgerust met nauwkeurig gemaakte kogeldifferentiëlen welke resulteren in een geweldig stuurvermogen. De ophanging is uitgevoerd met oliegevulde schokdempers en verstelbare bovenarmen die aanpassingen in de camberhoek mogelijk maken. De metalen lagers in de stuurarmen zorgen voor een directe stuurrespons. Verder is de Evo. volledig uitgerust met metalen kogellagers. De polycarbonaat body is reeds fabriek af gespoten in PS-23 en volledig uitgesneden. Speciaal voor de Evo versie zijn ook metallic stickers inbegrepen. Bijgeleverd wordt een Tamiya 540 motor en een snelheidsregelaar TBLE-02S, welke zowel voor koolborstel als koolborstelloze motoren geschikt is.


Tip: Wil je alle verf, lijm en eventuele specifieke tuningsonderdelen gelijk meebestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan. Wil je ook een zender, ontvanger, stuurservo, accu en lader er bij bestellen, zodat je er direct mee kunt rijden? Kijk dan hieronder bij Anderen bestelden ook. Daar vind je alle benodigde producten.


Hulp nodig bij de aanschaf van een Tamiya R/C kit? Lees dan ons Tamiya aanschafadvies. Open hiervoor het tabblad Extra informatie (bovenaan deze tekst).

Extra informatie

Gewicht 1,90000000 kg
Introductiejaar

2021

Lengte (mm)

400

Breedte (mm)

250

Hoogte (mm)

190

Gewicht (g)

1170

Schaal

1:10

Bouwpakket

ja

Motor

type 540 (inbegrepen)

Aandrijving

4WD

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Snelheidsregelaar

TBLE-02S (inbegrepen)

Wielbasis (mm)

270

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Tamiya Top-Force Evo. 4WD (2021) – 47470” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook eens