Tamiya Toyota GR 86 TT-02 (4WD) – 58694

 144,90

Op voorraad

+ Tamiya Color PS

+ Tamiya Color TS

+ Tamiya Tuning Parts

Beschrijving

Tamiya 58694 Toyota GR 86. De Toyota GR 86 is een lichtgewicht sportwagen met motor voorin en achterwielaandrijving welke in april 2021 op de markt werd gebracht. De GR 86 heeft een brede carrosserie, een laag zwaartepunt en maakt gebruik van aerodynamische design elementen die hun oorsprong vinden in de autosport. De aluminium motorkap, het dak en de voorspatborden zijn lichtgewicht en de ophanging is voorzien van veerpoten voor en dubbele draagarmen achter. Deze auto wordt aangedreven door een 2,4-liter horizontaal geplaatste viercilinder DOHC-motor met een vermogen van 235 pk.


Tamiya heeft deze sportwagen schaal 1/10 ontwikkeld op het TT-02 instap chassis. Het TT-02 chassisplatform is de opvolger van het TT-01 chassis met veel nieuwe functies zodat het nog makkelijker te bouwen is voor de beginnende R/C kitbouwer. Het TT-02-chassis presteert goed in bochten en de algehele kwaliteit is verbeterd zodat je nog meer kunt profiteren van de nieuwste elektronica. Naast dat de TT-02 een ideaal platform is om mee te beginnen, kunnen R/C-hobbyisten dit chassis verder upgraden met veel van de beschikbare hop-up opties om zo de snelheid en prestaties van de auto verder te vergroten.


Dit is een bouwpakket op het TT-02 chassis van Tamiya. Deze kit vereist nog assemblage van het model en het spuiten van de body. Inclusief Tamiya 540 (torque tuned) motor en elektronische snelheidsregelaar Tamiya TBLE-04S Sensor (inclusief BEC, exclusief sensorkabel).


Tip: Wil je alle verf, lijm en eventuele specifieke tuningsonderdelen gelijk meebestellen om deze auto helemaal af te maken? Vink dan de beschikbare opties aan. Wil je ook een ontvanger, stuurservo, zender, accu’s etc. er bij bestellen, zodat je er direct mee kunt rijden? Kijk dan hieronder bij Anderen bestelden ook. Daar vind je alle benodigde producten.


Hulp nodig bij de aanschaf van een Tamiya R/C kit? Lees dan ons Tamiya aanschafadvies. Open hiervoor het tabblad Extra informatie (boven deze tekst).

Extra informatie

Gewicht 2,10000000 kg
Introductiejaar

2021

Lengte (mm)

428

Breedte (mm)

188

Hoogte (mm)

131

Gewicht (g)

1000 (rijklaar)

Schaal

1:10

Bouwpakket

ja

Motor

type 540 torque tuned (inbegrepen)

Aandrijving

4WD

Accupack/batterij(en)

accupack 7.2V (niet inbegrepen)

Snelheidsregelaar

TBLE-04S (inbegrepen)

Wielbasis (mm)

257

Reviews

Er zijn nog geen Reviews.

Wees de eerste om “Tamiya Toyota GR 86 TT-02 (4WD) – 58694” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *