Betalen met Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders vertrouwd, veilig en gemakkelijk aankopen bij ons afrekenen. Belgische klanten die bankieren bij de volgende banken: FINTRO, Fortis, ING, Dexia, CBC, KBC, AXA en VDK Spaarbank kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash.
  DE MEEST GEBRUIKTE ONLINE BETAALMETHODE IN BELGIË!

BANCONTACT/MISTER CASH BIJ SPEELGOEDenMODELBOUW.com

Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software dient te installeren. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. In principe wordt je betaling direct vewerkt. Na het afwikkelen van de betaalprocedure wordt het geld direct aan SPEELGOEDenMODELBOUW.com overgemaakt en ook direct van je rekening afgeboekt.

Onze betaalpartner voor Bancontact/Mister Cash is Buckaroo. Via hun website word je doorgestuurd naar de vertrouwde betaalomgeving. Hier kun je de bestelling op de welbekende manier 'online' betalen. Wanneer de betaling is afgerond ontvang je een bevestiging per e-mail van je bestelling.

 

Pluspunt(en) Bancontact/Mister Cash:

1) Snel, veilig en eenvoudig online betalen via je eigen bank.

2) Afschrijving direct zichtbaar in je rekeningoverzicht.

3) Betaling is direct voldaan, zodat we je bestelling direct kunnen verwerken.

 

Kijk hier voor meer informatie over de betaalmethode Bancontact/Mister Cash.

 

VEILIGHEID EN PRIVACY

Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures en gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van onze klanten. Alle klantgegevens zoals orderhistorie, adresgegevens, verlanglijst en spaarpunten worden op een beveiligde server bewaard.

Tijdens het betalen wordt de verbinding tussen onze klanten en één van onze betaalpartners Buckaroo of PayPal goed afgeschermd. Beide providers maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL). Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen is geen speciale software nodig. De SSL verbinding is eenvoudig te herkennen in de browserbalk. Het internetadres begint dan met https:// in plaats van http://. De extra "s" staat voor secure, of wel beveiligd.

Wil je meer weten over hoe wij de veiligheid en privacy van onze klanten waarborgen, lees dan ons Privacybeleid.

 

 


Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.
Om je beter van dienst te zijn, maakt SPEELGOEDenMODELBOUW.com gebruik van cookies.

SPEELGOEDenMODELBOUW © 2023