Betalen

Op deze pagina geven we informatie over hoe je bij ons kunt afrekenen. Verder kun je hier lezen hoe lang het duurt voordat je betaling verwerkt is en wat de eventuele bijkomende kosten zijn.

 

BETAALMETHODEN

Bij SPEELGOEDenMODELBOUW.com kun je op 8 verschillende manieren betalen:

  Lees hier meer over
iDEAL
Lees hier meer over
PayPal
Lees hier meer over
Visa
  Lees hier meer over
PayPal achteraf betalen
Lees hier meer over
bankoverschrijving
Lees hier meer over
MasterCard
  Lees hier meer over
Bancontact/Mister Cash
Lees hier meer over
SOFORT Banking
   

VERWERKINGSDUUR

Wanneer je kiest voor de betaalmethoden iDEAL, PayPal, Visa, MasterCard, Bancontact/Mister Cash of SOFORT Banking dan is de betaling, mits succesvol, direct voldaan en kunnen we je bestelling gelijk verwerken.

Bij overschrijven via je eigen bank duurt het ca. 1-2 dagen langer voordat we je bestelling kunnen verwerken.

 

KOSTEN

Wanneer je bij ons afrekent met iDEAL, Bancontact of per bankoverschrijving via je eigen bank, dan brengen wij geen betaalkosten in rekening.

Bij alle andere betaalmogelijkheden berekenen wij (een deel van) de kosten door aan onze klanten. Deze kosten worden verrekend in een toeslag. Tijdens het afrekenen wordt per betaalmethode duidelijk vermeld of er sprake is van een toeslag. Bij PayPal (Visa/MasterCard) is deze toeslag een percentage (4%) van de totale productprijs.

 

VEILIGHEID EN PRIVACY

Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures en gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van onze klanten. Alle klantgegevens zoals orderhistorie, adresgegevens, verlanglijst en spaarpunten worden op een beveiligde server bewaard.

Tijdens het betalen wordt de verbinding tussen onze klanten en één van onze betaalpartners Buckaroo (voor iDEAL en Bancontact) of PayPal goed afgeschermd. Beide providers maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL). Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen is geen speciale software nodig. De SSL verbinding is eenvoudig te herkennen in de browserbalk. Het internetadres begint dan met https:// in plaats van http://. De extra "s" staat voor secure, of wel beveiligd.

Wil je meer willen weten over hoe wij de veiligheid en privacy van onze klanten waarborgen, lees dan ons Privacybeleid.

 

 


Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.
Om je beter van dienst te zijn, maakt SPEELGOEDenMODELBOUW.com gebruik van cookies.

SPEELGOEDenMODELBOUW © 2023