Garantie

De garantie is wanneer je bij ons een speelgoed of modelbouw artikel koopt niet anders dan bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven te repareren producten in deze garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Een aantal fabrikanten stelt dit zelfs verplicht.

Procedure garantiegevallen

Wij nemen een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. We zijn dit als winkel immers wettelijk verplicht. Wij adviseren je daarom om bij gebreken eerst contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem eenvoudig telefonisch of via e-mail te verhelpen.

In bepaalde gevallen kan het ook handiger zijn als je zelf direct contact opneemt met de fabrikant. Merken als LEGO en Playmobil stellen dit zelfs zeer op prijs. Zo weten zij uit eerste hand waar mogelijke problemen zich voordoen. Bijkomend voordeel is dat je klacht ook sneller verholpen kan worden.

Via hier opgenomen URL’s kun je direct contact opnemen met Playmobil en LEGO. Voor alle andere merken die wij voeren kun je uiteraard contact met ons opnemen.

In de spotlight. Deze wil je zien!

NIEUW ASSORTIMENT