IBAN OVERBOEKING

Vertrouwd vanaf je eigen bank overmaken

IBAN betaalmethode

Vooruitbetalen per overschrijving betekent dat je, na het invoeren van je bestelling, het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van SPEELGOEDenMODELBOUW.com. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van je eigen bank.

BETALEN MET IBAN OVERBOEKING

Wanneer je bij het afrekenen de betaalwijze IBAN overboeking kiest, verschijnen de benodigde gegevens om het bedrag over te maken op het scherm zodra je op de knop [bevestig bestelling] drukt. Tevens ontvang je de benodigde overschrijfgegevens ook per e-mail. Vermeld bij het overmaken van het bedrag altijd het bestelnummer uit je orderbevestiging. Dit maakt het voor ons eenvoudiger om het ontvangen bedrag te koppelen aan een bestelling.
Bij ontvangst van je betaling sturen wij je direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling gelijk in behandeling nemen.


Onze bankgegevens
SPEELGOEDenMODELBOUW.com te GOOR
IBAN: NL11INGB0007697742
BIC: INGBNL2A

Kenmerken

  1. Veilig het bedrag overmaken naar onze bankrekening via je eigen bank.
  2. Vooruit betalen via IBAN overboeking is bij ons volledig gratis. We berekenen geen extra betaalkosten.
  3. Het kan enkele dagen duren voordat het bedrag van je rekening naar de rekening van ons is overgeboekt. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

Tip: Probeer eens de betaalmethode iDEAL. iDEAL is eveneens een gratis betaalmethode, waarbij je betaalt via je vertrouwde internetbankier software. Bij iDEAL weten wij direct of de betaling is goedgekeurd. Je bestelling wordt daarom direct verwerkt. Net zo veilig, maar wel veel sneller.

ANNULEREN

Als je het bedrag al hebt overgeschreven naar onze rekening maar toch besluit je bestelling te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice. Nadat je je rekeningnummer hebt doorgegeven, wordt je order z.s.m. geannuleerd en je betaling uiteraard volledig teruggestort.

Indien de bestelling reeds is verzonden, maar je toch van de bestelling af wilt zien, dan kun je de artikelen retour sturen. We stellen het op prijs wanneer je je reden opgeeft, maar dit is absoluut geen vereiste. Lees voor de exacte voorwaarden voor het terugsturen van artikelen de pagina’s retourneren en/of onze algemene Voorwaarden artikel 6 t/m 8. Een link naar beide onderwerpen vind je onderaan elke pagina.

Privacy

Wij maken gebruik van strikte procedures met betrekking tot veiligheid en gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van onze klanten. Alle klantgegevens zoals orderhistorie, adresgegevens, verlanglijst en spaarpunten worden op een beveiligde server bewaard.

Wil je meer willen weten over hoe wij de veiligheid en privacy van onze klanten waarborgen, lees dan ons privacybeleid.

Playmobil History
Flying Glider