Betalen met iDEAL

Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de eenvoudigste manier van online betalen in Nederland.
 

DE MEEST GEBRUIKTE ONLINE BETAALMETHODE IN NEDERLAND!.

iDEAL BIJ SPEELGOEDenMODELBOUW.com

Wanneer je kiest voor betalen met iDEAL dan selecteer je tijdens het afrekenen je eigen bank, waarna je via de beveiligde betaalpagina van Buckaroo (onze betaalprovider voor iDEAL) in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank terecht komt. Hier kun je de bestelling op de welbekende manier online betalen. Wanneer de betaling is afgerond ontvang je een bevestiging per e-mail van je bestelling.

Pluspunt(en) iDEAL:

1) Snel, veilig en eenvoudig online betalen via je eigen bank.

2) iDEAL is volledig gratis, we berekenen geen extra betaalkosten.

3) Afschrijving direct zichtbaar in je rekeningoverzicht.

4) Betaling direct voldaan, zodat we direct uit kunnen leveren.

 

De consumentenbrochure van iDEAL kun je hier lezen.

 

VEILIGHEID EN PRIVACY

Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures en gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van onze klanten. Alle klantgegevens zoals orderhistorie, adresgegevens, verlanglijst en spaarpunten worden op een beveiligde server bewaard.

Tijdens het betalen wordt de verbinding tussen onze klanten en één van onze betaalpartners Buckaroo of PayPal goed afgeschermd. Beide providers maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL). Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen is geen speciale software nodig. De SSL verbinding is eenvoudig te herkennen in de browserbalk. Het internetadres begint dan met https:// in plaats van http://. De extra "s" staat voor secure, of wel beveiligd.

Wil je meer willen weten over hoe wij de veiligheid en privacy van onze klanten waarborgen, lees dan ons Privacybeleid.

 

 

DE MEEST GEBRUIKTE ONLINE BETAALMETHODE IN NEDERLAND!


Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.
Om je beter van dienst te zijn, maakt SPEELGOEDenMODELBOUW.com gebruik van cookies.

SPEELGOEDenMODELBOUW © 2023