iDEAL

De meest gebruikte online betaalmethode van Nederland!

Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot of Yoursafe? Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de eenvoudigste manier van online betalen in Nederland.

BETALEN MET iDEAL

Wanneer je kiest voor betalen met iDEAL dan selecteer je tijdens het afrekenen je eigen bank, waarna je via de beveiligde betaalpagina van Buckaroo (onze betaalpartner voor iDEAL) in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank terecht komt. Hier kun je de bestelling op de welbekende manier online betalen. Wanneer de betaling is afgerond ontvang je een bevestiging per e-mail van je bestelling.

Kenmerken

  1. Snel, veilig en eenvoudig online betalen via je eigen bank.
  2. iDEAL is volledig gratis, we berekenen geen extra betaalkosten.
  3. Afschrijving direct zichtbaar in je rekeningoverzicht.
  4. Betaling is direct voldaan, zodat we meteen met je bestelling aan de slag kunnen.

De consumentenbrochure van iDEAL kun je hier lezen.

Veiligheid

Tijdens het betalen met iDEAL wordt de verbinding tussen onze klanten en van onze iDEAL betaalpartner Buckaroo goed afgeschermd. Buckaroo maakt gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL). Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om via een SSL verbinding te betalen is geen speciale software nodig. De SSL verbinding is eenvoudig te herkennen in de browserbalk. Het internetadres begint dan met https:// in plaats van http://. De extra “s” staat voor secure, of wel beveiligd.

Privacy

Wij maken gebruik van strikte procedures met betrekking tot veiligheid en gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van onze klanten. Alle klantgegevens zoals orderhistorie, adresgegevens, verlanglijst en spaarpunten worden op een beveiligde server bewaard.

Wil je meer willen weten over hoe wij de veiligheid en privacy van onze klanten waarborgen, lees dan ons privacybeleid.

Playmobil History
Flying Glider