Retourneren

Binnen welke termijn kan ik iets retour sturen?

   Antwoord:

“SPEELGOEDenMODELBOUW.com hanteert een zichttermijn van 30 dagen. Dat betekent dat je het product mag bekijken, beoordelen en/of passen, maar niet intensief gebruiken. Binnen die 30 dagen kun je als het artikel niet bevalt dit retoursturen naar ons. Indien mogelijk graag in de originele verpakking. Bekijk hiervoor de pagina's retourneren en/of onze Algemene Voorwaarden artikel 6 t/m 10. Een link naar beide onderwerpen vind je onderaan elke pagina.”

Hoe snel krijg ik mijn geld terug wanneer ik een artikel retour stuur?

   Antwoord:

“Wanneer je het retourformulier (deze vind je bij retourneren onderaan iedere pagina) hebt ingevuld, dan zullen we je retourzending direct verwerken zodra wij deze ontvangen. Als het retourgezonden artikel voldoet aan de voorwaarden, dan kun je normaal gesproken binnen 3 tot 5 werkdagen, doch uiterlijk binnen 14 dagen, het volledige aankoopbedrag (inclusief de oorspronkelijke verzendkosten die je aan ons hebt betaald) op je rekening verwachten. Eventuele cadeaubonnen en spaarpunten zullen weer worden opgewaardeerd.”

Hoe kan ik een bestelling retour sturen?

   Antwoord:

“Je kunt de meeste artikelen binnen 30 dagen, tegen bepaalde voorwaarden, retourneren. Bekijk hiervoor de pagina's retourneren en/of onze Algemene Voorwaarden artikel 6 t/m 10. Een link naar beide pagina's vind je onderaan elke pagina. Vul, voordat je een product retourneert, een retourformulier in je vindt deze bij retourneren. Je kunt ook het Modelformulier voor herroeping gebruiken, deze vind je als bijlage I in onze Algemene Voorwaarden.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Bewaar het verzendbewijs dat je van het postagentschap of transporteur krijgt dus goed. De verzendkosten van een retourzending zijn in eerste instantie voor rekening van de koper. Wanneer een product retour wordt gezonden omdat deze niet voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid (bijvoorbeeld het product is defect) dan nemen wij de verzendkosten uiteraard voor onze rekening. Wij storten de verzendkosten zo snel mogelijk op je rekening.”


Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.
Om je beter van dienst te zijn, maakt SPEELGOEDenMODELBOUW.com gebruik van cookies.

SPEELGOEDenMODELBOUW © 2021