Informatie

Op deze pagina vind je informatie over allerlei onderwerpen, van de nieuwste producten, merkenpagina, handige how-to’s tot aan bedrijfsinformatie en formele documenten.

Nieuw assortiment

Bekijk hier de nieuwste artikelen in onze webwinkel!

speelgoed merken overzicht

Merkenpagina

Op onze merkenpagina vind je een overzicht van alle speelgoed en modelbouw merken waarvan wij producten verkopen.

Staat jouw favoriete merk er (nog) niet tussen? Vraag er ons dan gerust naar, wellicht kunnen wij dit merk toevoegen aan ons assortiment.

TAMIYA R/C KIT AANSCHAFADVIES

Hulp nodig bij de aanschaf van een Tamiya R/C kit? Lees dan ons Tamiya aanschafadvies waarin o.a. zender en servo keuze, soorten verf, accupacks, laders, upgrade parts, snellere motoren en kogellagers besproken worden.

Extra informatie

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn conform de voorwaarden zoals die zijn opgesteld door de Stichting Webshop Keurmerk in samenspraak met de Consumentenbond en ACM ConsuWijzer. Waarbij veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Over ons

Leuk dat je interesse toont in onze winkel. Op deze webpagina vind je informatie over onze webwinkel en vertellen we je meer over de merken en producten die we voeren. Ook kom je op deze pagina meer te weten over de kwaliteit en service die wij nastreven.