Keurmerk

Sinds 2013 zijn wij lid van de Stichting Webshop Keurmerk. Volgens zowel de Consumentenbond als de ACM ConsuWijzer (overheidsinstantie voor praktisch advies over je rechten als consument) is dit één van de beste webwinkel keurmerken.

Stichting Webshop Keurmerk

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie met ca. 9700 aangesloten webwinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden.

De grootste voordelen voor jou als onze klant zijn dat jij er vanuit kunt gaan dat onze algemene voorwaarden (welke je hier kunt lezen) voldoen aan de strenge eisen die de Stichting Webshop Keurmerk stelt. En dat jij je eventuele klachten kunt indienen bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Volgens zowel de Consumentenbond, als de ACM ConsuWijzer (overheidsinstantie voor praktisch advies over je rechten als consument) is het Webshop Keurmerk één van de beste webwinkel keurmerken.

Wist je dat wij ook deelnemer zijn van de actie Geen Gedoe Garantie? Deze campagne, waar je hier meer over kunt lezen, was een initiatief van de Consumentenbond.

Bekijk hier onze bedrijfspagina op de website van de Stichting Webshop Keurmerk. Je kunt hier ook onafhankelijke reviews van onze klanten lezen.

Consumentenbond

ACM ConsuWijzer

Afhaallocatie Goor