Betalen met rembours

Een rembourszending is het bezorgen van een brief of postpakket waarbij op het bezorgadres (of bij afhalen op het postkantoor) een bedrag (meestal de kosten van het pakket plus de rembourskosten voor het postbedrijf) contant betaald dient te worden aan het postbedrijf of de koeriersdienst.
  BETALEN BIJ AFLEVERING!

 

REMBOURS BIJ SPEELGOEDenMODELBOUW.com

Kies je er voor de bestelling te laten bezorgen onder rembours dan betaal je slechts een gedeelte (€18,35) van het totaalbedrag vooraf. Je ontvangt hierover van ons een e-mail met onze bankgegevens. Zodra wij deze toeslag ontvangen hebben, versturen wij je bestelling. De rest van het bedrag dan dien je pas te betalen bij aflevering aan de chauffeur, postbode of koerier. Je kan alleen met gepast geld betalen. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Voor een verzending onder rembours (PostNL bezorging met betaalservice) betaal je een toeslag van €18,35 en maximaal €5,90 verzendkosten binnen Nederland.

Wanneer je je pakket onder rembours wilt laten versturen, dan dien je als verzendmethode PostNL (€5,90) te kiezen en vervolgens als betaalmethode rembours (€18,35).

Helaas is het bij PostNL niet mogelijk om het pakket te openen voordat je hebt betaald.

Wanneer je voor de betaalwijze onder rembours kiest, kunnen wij van te voren telefonisch contact met je opnemen om de bestelling te verifiëren.Pluspunt(en) onder rembours:

1) Je betaalt het aankoopbedrag minus de toeslag (€18,35) pas nadat je je bestelling hebt ontvangen.

 

Minpunt(en) onder rembours:

1) Relatief hoge extra toelag voor de betaalservice € 18,35

2) Het is niet mogelijk om per PIN het bedrag te voldoen. Het bedrag dient contant en gepast te worden betaald. Als aflevering aan de deur niet mogelijk is, kan de geadresseerde binnen 3 weken de zending op een Postagentschap afhalen en betalen. Hier kan wel met PIN betaald worden.

3) Een verzending onder rembours wordt niet afgeleverd bij de buren. Dit kan natuurlijk ook een voordeel zijn.

4) Levertijd is 1-2 dagen langer dan aangegeven bij elk product.

 

 


Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.
Om je beter van dienst te zijn, maakt SPEELGOEDenMODELBOUW.com gebruik van cookies.

SPEELGOEDenMODELBOUW © 2021