Betalen met rembours

Een rembourszending is het bezorgen van een brief of postpakket waarbij op het bezorgadres (of bij afhalen op het postkantoor) een bedrag (meestal de kosten van het pakket plus de rembourskosten voor het postbedrijf) contant betaald dient te worden aan het postbedrijf of de koeriersdienst.
  BETALEN BIJ AFLEVERING!

 

REMBOURS BIJ SPEELGOEDenMODELBOUW.com

Kies je er voor de bestelling te laten bezorgen onder rembours, dan dien je pas te betalen bij aflevering aan de chauffeur, postbode of koerier. Je kan alleen met gepast geld betalen. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Voor een verzending onder rembours betaal je minimaal €29,90 aan verzendkosten. Circa 1/3 van alle bestellingen onder rembours wordt namelijk uiteindelijk niet aangenomen door de klant. Om deze reden brengen wij een extra bedrag (€6,70) boven op het standaard rembourstarief (€23,20) in rekening als risicodekking. In deze €6,70 zijn ook de extra kosten die PostNL aan de verzender in rekening brengt meegenomen.

Wanneer je je pakket onder rembours wilt laten versturen, dan dien je als verzendmethode PostNL (€4,90) te kiezen en vervolgens als betaalmethode Rembours (€25,00).

Bij verzending onder rembours betaal je pas op het moment dat het pakket ook daadwerkelijk wordt aangeboden door de koerier van PostNL. Helaas is het bij PostNL niet mogelijk om het pakket te openen voordat je hebt betaald.

Wanneer je voor de betaalwijze onder rembours kiest, nemen we altijd telefonisch contact met je op om de bestelling te verifiëren.Pluspunt(en) onder rembours:

1) Je betaalt pas nadat je je bestelling hebt ontvangen.

 

Minpunt(en) onder rembours:

1) Relatief hoog tarief verzendkosten, minimaal € 29,90 en maximaal € 34,90 (pakketten zwaarder dan 10 kg).

2) Het is niet mogelijk om per PIN het bedrag te voldoen. Het bedrag dient contant en gepast te worden betaald. Als aflevering aan de deur niet mogelijk is, kan de geadresseerde binnen 3 weken de zending op een Postagentschap afhalen en betalen. Hier kan wel met PIN betaald worden.

3) Een verzending onder rembours wordt niet afgeleverd bij de buren. Dit kan natuurlijk ook een voordeel zijn.

4) Levertijd is 1-2 dagen langer dan aangegeven bij elk product.

 

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten of toeslagen.
Om je beter van dienst te zijn, maakt SPEELGOEDenMODELBOUW.com gebruik van cookies.

SPEELGOEDenMODELBOUW © 2018