Over ons

 

Beste bezoeker,

Leuk dat je interesse toont in onze winkel. Op deze webpagina vind je informatie over onze webwinkel en vertellen we je meer over de merken en producten die we voeren. Ook kom je op deze pagina meer te weten over de kwaliteit en service die wij nastreven. Ten slotte vind je onderaan deze pagina onze bedrijfsgegevens en de openingstijden van onze klantenservice.

Wil je eerst meer weten over hoe je een bestelling kunt plaatsen, de betaalmogelijkheden, de verzendmethoden en -kosten? Via het informatiemenu (links) kun je direct naar deze onderwerpen gaan.

Hartelijke groet,

Het SPEELGOEDenMODELBOUW.com team

 

OVER ONS

SPEELGOEDenMODELBOUW.com begon met de verkoop van speelgoed en modelbouw artikelen in 2011. We zijn gevestigd in de mooie streek Twente. Uiteraard bezorgen we onze producten in heel Nederland en daar buiten. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van gerenommeerde speelgoed en modelbouw producten. We richten ons met name op speelgoed en modelbouw waarmee gebouwd kan worden. Bovendien bestaat het merendeel van de merken dat wij voeren al geruime tijd en hebben zij hun kwaliteiten bewezen. Binnen ons team beschikken wij over deskundige medewerkers die jarenlange werkervaring hebben in de advisering en verkoop van speelgoed en modelbouw. Bovendien kunnen we altijd een beroep doen op ons brede netwerk van fabrikanten en importeurs. Hierdoor kunnen wij jou als klant de best mogelijke service bieden.

 

WAAROM KIEZEN VOOR SPEELGOEDenMODELBOUW.com?

Wij van SPEELGOEDenMODELBOUW.com zijn van mening dat we door ons te richten op een relatief klein segment, namelijk de verkoop van 'speelgoed' voor kinderen en volwassenen, de ontwikkelingen in onze branche nauwgezet kunnen volgen. Hierdoor blijft onze ervaring en deskundigheid gewaarborgd en dit komt vervolgens onze klanten ten goede. De grootste voordelen die wij onze klanten bieden zijn:

1) Speelgoed en modelbouw van de betere en bekende merken tegen scherpe prijzen!

2) Breed assortiment met zowel oudere en unieke sets, die niet (meer) leverbaar zijn in reguliere speelgoed(web)winkels. Zo hebben we van Playmobil inmiddels meer dan 2500 unieke sets op voorraad! Alle artikelen die wij verkopen zijn eerstehands. Nieuw is niet in alle gevallen de juiste term, omdat we zelfs ongeopende Playmobil sets verkopen uit de jaren 80 en 90.

3) Veel productinformatie, waaronder videofragmenten, bouwinstructies, reviews door andere gebruikers via handige weblinks.

4) Zoekagent, wanneer je een product zoekt van één van de merken die wij voeren stuur ons dan een e-mail. Wij bieden je graag een vrijblijvende prijsopgave aan.

5) Uiteraard bieden wij diverse betaal- en verzendmogelijkheden aan om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

6) Sinds april 2013 zijn wij partner van bol.com. Inmiddels kun je een beperkt deel van ons assortiment ook op bol.com bestellen. Indien je liever via bol.com bestelt, in plaats van rechtstreeks in onze webwinkel, neem dan contact met ons op. Op verzoek kunnen wij elk product uit ons assortiment op bol.com aanbieden. Wel zijn we genoodzaakt om een hogere prijs (10-25% hoger) te hanteren voor onze producten op bol.com, omdat wij een deel van de opbrengst aan bol.com dienen af te dragen. Sinds 2014 kun je ons assortiment ook vinden op Kieskeurig.nl Hier zijn we best trots op. Kieskeurig is namelijk één van de kwalitatief betere vergelijkingssites. Als webwinkel moet je dan ook een uitgebreide procedure doorlopen om op Kieskeurig.nl te worden toegelaten. Om onze naamsbekendheid verder te vergroten,vind je ons assortiment sinds 2015 ook op Google Shopping.

7) We zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk. Volgens zowel de Consumentenbond, als Consuwijzer (overheidsinstantie voor praktisch advies over je rechten als consument) is dit één van de beste webwinkel keurmerken.

8) We verzenden ook speelgoed- en modelbouwartikelen naar België, Duitsland, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Spanje, Polen en Noorwegen. Neem voor andere EU-landen contact met ons op.

9) In 2019 zijn wij een officiële Tamiya dealer geworden. Hierdoor kunnen wij nu praktisch alle Tamiya onderdelen leveren en kunnen wij onze klanten de beste service bieden. 

 

ONS ASSORTIMENT

Merken
Ons assortiment bestaat op dit moment met name uit LEGO, Playmobil, fishertechnik, Darda, Carrera, LGB, BRIO en Tamiya. In de toekomst zal het aantal merken verder worden uitgebreid. Waarbij we beginnen met de merken die je in het hoofdmenu van onze website aantreft.

Productrange
Vanzelfsprekend bieden we het gangbare assortiment van deze merken aan tegen concurrerende prijzen. Daarnaast doen we ons best om ook oudere modellen, exclusievere sets en echte collectors items aan te bieden die je niet (meer) in reguliere speelgoedwinkels aantreft. Zo hebben we nu een aantal ongeopende Playmobil setjes uit 1984 in ons assortiment.

Productinformatie
We willen ons op dit gebied graag positief onderscheiden van andere speelgoedwebwinkels. Bij elk product doen we ons best om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Via door ons geselecteerde weblinks kom je rechtstreeks op database-, fan- of clubwebsites waar een schat aan informatie te vinden is. Denk hierbij aan bouwinstructies, reviews en productvideo’s etc.

 

KWALITEIT EN SERVICE

Naast scherpe prijzen en een uniek assortiment, zullen we er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen en natuurlijk te houden. Dit bewerkstelligen we door alleen producten te verkopen die direct vanuit onze voorraad of die van onze leveranciers leverbaar zijn. De informatie bij de aangeboden producten is met grote zorg samengesteld. Daarbij bieden we alle voordelen op het gebied van eenvoudig bestellen, veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Eenvoudig bestellen
Als klant word je tijdens het verkooptraject van elke stap op de hoogte gehouden. Maar ook na de levering van je bestelling doen we ons best om eventuele vragen, klachten of garantieverzoeken goed af te handelen. Meer over bestellen

Veilig betalen
Bij SPEELGOEDenMODELBOUW.com kun je op verschillende manieren betalen. Zo kun je je bestelling direct betalen via iDEAL, PayPal of met creditcard, maar ook via eigen overschrijving of onder rembours. Daarnaast kun je voor het betalen van je bestelling ook gebruik maken van cadeaubonnen of waardecoupons. Het plaatsen en afrekenen van je bestelling gebeurt altijd in een beveiligde internetomgeving. Meer over betalen

Betrouwbare bezorging
Zoals gezegd verkopen we alleen producten die direct uit voorraad van ons of onze leveranciers leverbaar zijn. De levertijd, die bij elk product wordt vermeld, geldt wanneer je op werkdagen voor de aangegeven tijd (meestal 16:00 uur) je bestelling plaatst. Uiteraard hoort het aangeven van een gewenste bezorgdatum ook tot de mogelijkheden.

Verzendkosten Nederland
Per bestelling binnen Nederland berekenen we tussen de €5,90 en €6,90 aan verzendkosten.
De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van het type bezorging en het bestelbedrag. Je bestelling kun je overal laten bezorgen, dus ook op je werk. Ophalen bij een PostNL agentschap behoort ook tot de mogelijkheden.Vanaf €150,- betaal je binnen Nederland geen verzendkosten. Meer over bezorgen

Verzendkosten België, Duitsland en andere EU-landen
Voor verzending naar België, Luxemburg of Duitsland betaal je bij ons tussen de €6,90 en €9,90. Vanaf €300,- is verzenden naar deze landen gratis. Verzenden naar Frankrijk of Engeland kan vanaf €14,90. Verzending naar alle andere (EU-) landen is ook mogelijk. De verzendkosten verschijnen vanzelf als je het betreffende land selecteert. Staat jouw land er nog niet bij? Neem dan contact met ons op voor de hoogte van de verzendkosten.

Afhalen in Goor (Overijssel)
Sinds 2015 bieden wij onze klanten ook de optie aan om bestellingen af te halen in Goor (Overijssel). Hiervoor brengen wij geen aanvullende kosten in rekening. Lees hier meer over afhalen in Goor.

Retourservice
Het kan voorkomen dat een artikel uit ons assortiment niet bevalt. Natuurlijk proberen we dat zoveel mogelijk te voorkomen door onze bezoeker goed van informatie te voorzien, maar gebeurt het toch dan kun je het artikel binnen 30 dagen terugsturen. Na ontvangst van het artikel storten wij het aankoopbedrag z.s.m. aan je terug.
Meer over retourneren

Hulp en bereikbaarheid
Wij doen er alles aan om het onze bezoekers en klanten zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken. Mocht je een vraag hebben, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Grote kans dat je daar het antwoord op je vraag vindt.

Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord via e-mail of telefoon. We helpen je dan zo snel mogelijk met je vraag. Contactgegevens

 

ALGEMENE BEDRIJFSGEGEVENS

Handelsnaam
SPEELGOEDenMODELBOUW.com (onderdeel van Orendel)

Vestigings- en postadres
Rembrandtstraat 37
7471 HP Goor
Nederland

Juridische gegevens
KvK: 57547939
BTW: NL001651603B23

Bankgegevens
SPEELGOEDenMODELBOUW.com te Goor
IBAN: NL11INGB0007697742
BIC: INGBNL2A

Bereikbaar via
Telefoonnummer:+31 547 389991
 
Openingstijden klantenservice
Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur.
 
Afwijkende openingstijden 2021
01-01-2021 | Nieuwjaarsdag - Gesloten
02-01-2021 | Gesloten i.v.m. voorraad inventarisatie (bestellingen van 2 januari worden wel verzonden)
15-04-2021 | Beurs Intermodellbau Dortmund - Gesloten
02-04-2021 | Goede vrijdag - Gesloten
05-04-2021 | Tweede Paasdag - Gesloten
27-04-2021 | Koningsdag - Gesloten
04-05-2021 | Dodenherdenking - Gesloten (bestellingen worden wel verzonden)
05-05-2021 | Bevrijdingsdag - Gesloten
13-05-2021 | Hemelvaartsdag - Gesloten
24-05-2021 | Tweede Pinksterdag - Gesloten
28-06-2021 | Team uitje - Gesloten (bestellingen worden wel verzonden)
05-12-2021 | Sinterklaasavond - Vanaf 16.00 uur gesloten
25-12-2021 | Eerste Kerstdag - Gesloten
26-12-2021 | Tweede Kerstdag - Gesloten
31-12-2021 | Oudejaarsdag - Gesloten


Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.
Om je beter van dienst te zijn, maakt SPEELGOEDenMODELBOUW.com gebruik van cookies.

SPEELGOEDenMODELBOUW © 2021