Betalen met overschrijving

Vooruitbetalen per overschrijving betekent dat je, na het invoeren van je bestelling, het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van SPEELGOEDenMODELBOUW.com. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van je eigen bank.
  VERTROUWD VANAF JE EIGEN BANK OVERMAKEN

 

OVERSCHRIJVEN NAAR SPEELGOEDenMODELBOUW.com

Wanneer je bij het afrekenen de betaalwijze [overschrijving] kiest, verschijnen de benodigde gegevens om het bedrag over te maken op het scherm zodra je op de knop [bevestig bestelling] drukt.

Tevens ontvang je de benodigde overschrijfgegevens ook per e-mail. Vermeld bij het overmaken van het bedrag altijd het bestelnummer uit je orderbevestiging. Dit maakt het voor ons eenvoudiger om het ontvangen bedrag te koppelen aan een bestelling.

Bij ontvangst van je betaling sturen wij je direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling gelijk in behandeling nemen.

Onze bankgegevens
SPEELGOEDenMODELBOUW.com te GOOR
ING Bankrekeningnummer: 7697742
IBAN: NL11INGB0007697742
BIC: INGBNL2A


ANNULEREN

Als je het bedrag al hebt overgeschreven naar onze rekening maar toch besluit je bestelling te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice. Nadat je je rekeningnummer hebt doorgegeven, wordt je order z.s.m. geannuleerd en je betaling uiteraard volledig teruggestort.

Indien de bestelling reeds is verzonden, maar je toch van de bestelling af wilt zien, dan kun je de artikelen retour sturen. We stellen het op prijs wanneer je je reden opgeeft, maar dit is absoluut geen vereiste. Lees voor de exacte voorwaarden voor het terugsturen van artikelen de pagina's retourneren en/of onze Algemene Voorwaarden artikel 6 t/m 8. Een link naar beide onderwerpen vind je onderaan elke pagina.

 

Pluspunt(en) van vooruitbetalen:

1) Veilig het bedrag overmaken via je eigen bank.

2) Vooruitbetalen is bij SPEELGOEDenMODELBOUW.com volledig gratis. We berekenen geen extra betaalkosten door.

 

Minpunt(en) van vooruitbetalen:

1) Het kan enkele dagen duren voordat het bedrag van je rekening naar de rekening van SPEELGOEDenMODELBOUW.com is overgeboekt. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

 

TIP: iDEAL

Probeer eens de betaalmethode iDEAL. iDEAL, is eveneens een gratis betaalmethode, waarbij je óók betaalt via je vertrouwde internetbankier software. Bij iDEAL weten wij echter direct of de betaling is goedgekeurd. Je bestelling wordt daarom direct verwerkt, mits deze voor 14.00 uur geplaatst is. Net zo veilig, maar wel veel sneller.

 

 


Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.
Om je beter van dienst te zijn, maakt SPEELGOEDenMODELBOUW.com gebruik van cookies.

SPEELGOEDenMODELBOUW © 2023