Betalen met PayPal

PayPal biedt één van de best beveiligde betalingsplatforms ter wereld. PayPal is al meer dan een decennium marktleider in online betalingen wereldwijd. Al je financiële gegevens, zoals bankgegevens en creditcard- nummers, worden veilig en versleuteld opgeslagen op de servers van PayPal. Deze gegevens worden niet gedeeld met de partij naar wie je geld overmaakt.
  ONLINE BETALEN VIA PAYPAL MET JE BANKREKENING OF CREDITCARD!

 

PAYPAL BIJ SPEELGOEDenMODELBOUW.com

Wil je met een creditcard (Visa of MasterCard) betalen of bankier je bij een bank die niet samenwerkt met iDEAL? Dan zou je via PayPal kunnen betalen. Open een gratis PayPal-rekening op de website van PayPal. Nadat je een rekening hebt geopend koppel je je bankrekening of creditcard(s).

Kies vervolgens [PayPal] als betaalmethode bij het afrekenen in onze webwinkel. Vanwege de kosten van deze betaalmethode zijn wij genoodzaakt om een toeslag van 4% in rekening te brengen. Nadat je [PayPal] hebt geselecteerd, kom je op de beveiligde PayPal-pagina waar je de betaling kunt afronden.

 

Pluspunt(en) van PayPal:

1) Koppel eenvoudig je bankrekening of creditcard. Je hoeft geen geld te storten op jouw PayPal-rekening.

2) Wanneer je met je creditcard wilt betalen hoef je geen account aan te maken. Je kunt als gast direct betalen met je creditcard.

3) Wereldwijd aankopen doen en met PayPal betalen.

4) Altijd veilig kopen. Als koper ben je extra verzekerd.

 

Minpunt(en) van PayPal:

1) Wanneer je nog geen account hebt bij PayPal, zal je je eerst moeten aanmelden bij PayPal. Dit hoeft niet wanneer je wilt betalen met een creditcard.

2) Wij berekenen een deel van de kosten die gepaard gaan met een betaling met PayPal of creditcard door aan onze klanten die voor deze betaalmethode kiezen. Dit komt neer op een toeslag van 4% over de verkoopprijs van de producten.

 

Meer informatie over PayPal vind je hier.

 

VEILIGHEID EN PRIVACY

Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures en gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van onze klanten. Alle klantgegevens zoals orderhistorie, adresgegevens, verlanglijst en spaarpunten worden op een beveiligde server bewaard.

Tijdens het betalen wordt de verbinding tussen onze klanten en één van onze betaalpartners Sisow Payment Innovations of PayPal goed afgeschermd. Beide providers maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL). Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen is geen speciale software nodig. De SSL verbinding is eenvoudig te herkennen in de browserbalk. Het internetadres begint dan met https:// in plaats van http://. De extra "s" staat voor secure, of wel beveiligd.

Wil je meer willen weten over hoe wij de veiligheid en privacy van onze klanten waarborgen, lees dan ons Privacybeleid.

 

 


Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.
Om je beter van dienst te zijn, maakt SPEELGOEDenMODELBOUW.com gebruik van cookies.

SPEELGOEDenMODELBOUW © 2023