PAYPAL ACHTERAF BETALEN

Veilig achteraf betalen via PayPal Pay After Delivery.

PayPal achteraf betalen

PayPal biedt één van de best beveiligde betalingsplatforms ter wereld. PayPal is al meer dan twee decennia marktleider in online betalingen wereldwijd. Al je financiële gegevens, zoals bankgegevens en creditcard- nummers, worden veilig en versleuteld opgeslagen op de servers van PayPal. Deze gegevens worden niet gedeeld met de partij naar wie je geld overmaakt.

BETALEN MET PAYPAL ACHTERAF BETALEN

Wil je graag achteraf betalen? Dan zou je met PayPal Pay After Delivery kunnen betalen. Open een gratis PayPal-rekening op de website van PayPal. Nadat je een rekening hebt geopend koppel je je bankrekening of creditcard(s). Daarna kun je via de website van Paypal instellen dat je achteraf wilt betalen. Ga naar > rekening instellingen > zoek op “achteraf betalen”. Vervolgens stel je dit in als voorkeursbetaalmethode.
Bij het afrekenen in onze webwinkel kies je PayPal als betaalmethode. Nadat je PayPal hebt geselecteerd, kom je op de beveiligde PayPal-pagina waar je de betaling kunt afronden. 21 dagen na het plaatsen van je bestelling schrijft PayPal het bedrag vervolgens van je bankrekening of creditcard af.

Vanwege de kosten van deze betaalmethode zijn wij genoodzaakt om een toeslag van 4% in rekening te brengen. Wij doen dit omdat wij onze verkoopprijzen zo scherp mogelijk willen houden.

Kenmerken

  1. Wanneer je nog geen account hebt bij PayPal, zal je je eerst moeten aanmelden bij PayPal. Dit hoeft niet wanneer je wilt betalen met een creditcard.
  2. Koppel vervolgens eenvoudig je bankrekening of creditcard aan je PayPal account en stel achteraf betalen in als voorkeur. Je hoeft geen geld te storten op jouw PayPal-rekening.
  3. Wij berekenen een deel van de kosten die gepaard gaan met een betaling met PayPal of creditcard door aan onze klanten die voor deze betaalmethode kiezen. Dit komt neer op een toeslag van 4% over de verkoopprijs van de producten.
  4. Altijd veilig kopen. Als koper ben je extra verzekerd.

Kijk hier voor meer informatie over de betaalmethode PayPal.

Veiligheid

Tijdens het betalen met PayPal wordt de verbinding tussen onze klanten en van onze betaalpartner PayPal goed afgeschermd. Wij en PayPal maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL). Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om via een SSL verbinding te betalen is geen speciale software nodig. De SSL verbinding is eenvoudig te herkennen in de browserbalk. Het internetadres begint dan met https:// in plaats van http://. De extra “s” staat voor secure, of wel beveiligd.

Privacy

Wij maken gebruik van strikte procedures met betrekking tot veiligheid en gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van onze klanten. Alle klantgegevens zoals orderhistorie, adresgegevens, verlanglijst en spaarpunten worden op een beveiligde server bewaard.

Wil je meer willen weten over hoe wij de veiligheid en privacy van onze klanten waarborgen, lees dan ons privacybeleid.

Playmobil History
Flying Glider