Retourneren

Je wilt een product naar ons terugsturen. Uiteraard bieden wij je deze mogelijkheid.

Iedere klant kan bij ons, binnen 30 dagen na aflevering van de bestelling, zonder opgaaf van reden zich beroepen op het herroepingsrecht. Het gebruik hiervan is aan wettelijke regels gebonden. Wij verwijzen je hiervoor naar artikel 6 t/m 10 uit de door ons gehanteerde
 algemene voorwaarden van het Webshop Keurmerk. Indien je aan deze voorwaarden voldoet garanderen wij de volledige terugbetaling van het totale aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten) binnen uiterlijk 14 dagen, maar meestal veel sneller.

Retouraanvraag

Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat je het artikel eerst aanmeldt via onderstaand retourformulier. Ook zou je het Modelformulier voor herroeping onderaan de Algemene Voorwaarden kunnen gebruiken. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Tot slot wijzen we je er op dat retourzendingen voor risico van de koper zijn. Dit houdt in dat SPEELGOEDenMODELBOUW.com niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

  • Het Europese modelformulier voor herroeping vind je hier.
  • Onze algemene voorwaarden vind je hier.

Retourformulier

Indien je meer dan één artikel uit je bestelling wilt terugsturen, hier dan graag alle item nummers opgeven.

In de spotlight. Deze wil je zien!

NIEUW ASSORTIMENT