SOFORT

Een veel gebruikte online betaalmethode in Duitsland.

Sofort betaalmethode

Met SOFORT Überweisung kunnen Duitse maar ook Nederlands rekeninghouders vertrouwd, veilig en gemakkelijk hun aankopen bij ons afrekenen.

BETALEN MET SOFORT

Ervaar hoe eenvoudig en snel je met SOFORT Überweisung kunt betalen en waarom het door de TÜV gecertificeerde betaalsysteem je optimale veiligheid biedt. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van SOFORT, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software dient te installeren. Met SOFORT reken je af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. In principe wordt je betaling direct verwerkt. Na het afwikkelen van de betaalprocedure wordt het geld direct aan ons overgemaakt en ook direct van je rekening afgeboekt.
Onze betaalpartner voor SOFORT is Buckaroo. Via hun website wordt je doorgestuurd naar de vertrouwde betaalomgeving. Hier kun je de bestelling op de welbekende manier online betalen. Wanneer de betaling is afgerond ontvang je een bevestiging per e-mail van je bestelling.

Kenmerken

  1. Snel, veilig en eenvoudig online betalen via je eigen bank. Er zijn tot op heden geen fraude gevallen bekend.
  2. Afschrijving direct zichtbaar in je rekeningoverzicht.
  3. Betaling is direct voldaan, zodat we je bestelling direct kunnen verwerken.

Kijk hier voor meer informatie over de betaalmethode SOFORT Überweisung.

Veiligheid

Tijdens het betalen met SOFORT wordt de verbinding tussen onze klanten en van onze SOFORT betaalpartner Buckaroo goed afgeschermd. Buckaroo maakt gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL). Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om via een SSL verbinding te betalen is geen speciale software nodig. De SSL verbinding is eenvoudig te herkennen in de browserbalk. Het internetadres begint dan met https:// in plaats van http://. De extra “s” staat voor secure, of wel beveiligd.

Privacy

Wij maken gebruik van strikte procedures met betrekking tot veiligheid en gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van onze klanten. Alle klantgegevens zoals orderhistorie, adresgegevens, verlanglijst en spaarpunten worden op een beveiligde server bewaard.

Wil je meer willen weten over hoe wij de veiligheid en privacy van onze klanten waarborgen, lees dan ons privacybeleid.

Playmobil History
Flying Glider