Betalen met SOFORT Banking

Met SOFORT Banking kunnen Duitse maar ook Nederlands rekeninghouders vertrouwd, veilig en gemakkelijk hun aankopen bij ons afrekenen.
  VEEL GEBRUIKTE ONLINE BETAALMETHODE IN DUITSLAND!

SOFORT BANKING BIJ SPEELGOEDenMODELBOUW.com

Ervaar hoe eenvoudig en snel je met SOFORT Banking kunt betalen en waarom het door de TÜV gecertificeerde betaalsysteem je optimale veiligheid biedt. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van SOFORT Banking, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software dient te installeren.

Met SOFORT Banking reken je af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. In principe wordt je betaling direct vewerkt. Na het afwikkelen van de betaalprocedure wordt het geld direct aan SPEELGOEDenMODELBOUW.com overgemaakt en ook direct van je rekening afgeboekt.

Onze betaalpartner voor SOFORT Banking is Sisow Payments Innovations. Via hun website wordt je doorgestuurd naar de vertrouwde betaalomgeving. Hier kun je de bestelling op de welbekende manier 'online' betalen. Wanneer de betaling is afgerond ontvang je een bevestiging per e-mail van je bestelling.

 

Pluspunt(en) SOFORT Banking:

1) Snel, veilig en eenvoudig online betalen via je eigen bank. Er zijn tot op heden geen fraude gevallen bekend.

2) Afschrijving direct zichtbaar in je rekeningoverzicht.

3) Betaling is direct voldaan, zodat we je bestelling direct kunnen verwerken.

 

Minpunt(en) SOFORT Banking:

1) Wij berekenen een deel van de kosten die gepaard gaan met een betaling met Bancontact/Mister Cash door aan onze klanten die voor deze betaalmethode kiezen. Dit komt neer op een toeslag van 1% over de verkoopprijs van de producten. Wij doen dit omdat wij onze verkoopprijzen zo scherp mogelijk willen houden.

 

Kijk hier voor meer informatie over de betaalmethode SOFORT Banking.

 

VEILIGHEID EN PRIVACY

Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures en gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van onze klanten. Alle klantgegevens zoals orderhistorie, adresgegevens, verlanglijst en spaarpunten worden op een beveiligde server bewaard.

Tijdens het betalen wordt de verbinding tussen onze klanten en één van onze betaalpartners Sisow Payment Innovations of PayPal goed afgeschermd. Beide providers maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL). Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen is geen speciale software nodig. De SSL verbinding is eenvoudig te herkennen in de browserbalk. Het internetadres begint dan met https:// in plaats van http://. De extra "s" staat voor secure, of wel beveiligd.

Wil je meer weten over hoe wij de veiligheid en privacy van onze klanten waarborgen, lees dan ons Privacybeleid.

 

 


Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.
Om je beter van dienst te zijn, maakt SPEELGOEDenMODELBOUW.com gebruik van cookies.

SPEELGOEDenMODELBOUW © 2023